Вибираємо корейський сонцезахисний крем: на що звернути увагу?

Хто-хто, а азіати знаються на захисті від сонця. Корейські дівчата ретельно оберігають білизну своєї шкіри, і ніколи не вийдуть на вулицю без санскрину. Це не просто частина ритуалу краси, це один із найважливіших продуктів у їхній б'юті-рутині. Корейський сонцезахисний крем не тільки оберігає «аристократичну блідість», а й доглядає шкіру та захищає її від негативного впливу сонячних променів.

Корейский солнцезащитный крем

Азіатські косметичні бренди давно випередили світових конкурентів за якістю продуктів для захисту від сонця. Однак їхній асортимент настільки широкий, що вибрати часом буває дуже складно. Ми вже писали про рейтинг корейських сонцезахисних кремів , а в цій статті хочемо розповісти про їхні відмінності.

Види корейських сонцезахисних кремів

Що більше ми піддаємо шкіру впливу сонця, то швидше вона старіє. Ультрафіолетове випромінювання витягує з неї вологу, руйнує колагенові волокна, порушує баланс вироблення меланіну в клітинах і стає причиною виникнення онкозахворювань більш ніж у 50% випадків. Саме тому так важливо ретельно захищати шкіру.

Сонцезахисні засоби відрізняються один від одного за декількома параметрами. Ми розповімо про них докладніше, а наші поради щодо вибору корейського сонцезахисного крему допоможуть знайти ідеальний продукт саме для вас.

Ступінь захисту

На нас впливає два типи променів. Короткохвильові промені UVB опромінюють шкіру дуже інтенсивно, але проникають тільки у верхні її шари. Цей тип випромінювання викликає опіки та підвищує ризик виникнення меланоми та інших видів раку. UVA промені потрапляють на шкіру в меншій кількості, проте вони впливають на організм загалом – прискорюють процеси фотостаріння та пригнічують роботу імунної системи.

Корейські санблоки цікаві тим, що оберігають шкіру від усіх видів випромінювання, але можуть мати різний ступінь захисту.

Фактор SPF означає захист від UVB променів. Цей показник переважно варіюється від 15 до 50+, хоча фактична різниця між ними не така велика. Кошти з маркуванням SPF 15 захищають шкіру від 90-93% променів, а санскрини 50+ блокують 98% шкідливого випромінювання, і це - максимум. Якщо ви зустріли продукт із SPF вище 50, знайте – це не більше, ніж рекламний трюк, адже жоден крем, на жаль, не захистить шкіру на всі 100%.

PA – показник рівня захисту від UVA променів, розроблений японцями. Причому в цьому випадку важливими є не цифри, а плюсики. Чим більше плюсиків, тим довше крем захищатиме шкіру. Наприклад, засіб із позначкою «РА+» діє протягом 2-4 годин, а «PA+++» - означає 8 годин захисту.

Корейский солнцезащитный крем

Набір фільтрів

До санблоку можуть входити як фізичні, так і хімічні захисні фільтри.

Хімічні фільтри – це синтетичні речовини, які абсорбують випромінювання та не дають йому проникнути в організм. До формул корейських сонцезахисних продуктів входять високотехнологічні та фотостабільні фільтри останнього покоління.

До фізичних фільтрів відносять мінеральні сполуки, які створюють на поверхні шкіри бар'єр і діють як міні-Діл, відбиваючи сонячні промені. Найчастіше це діоксид титану та оксид цинку. Такі компоненти вважаються нешкідливими та використовуються навіть у дитячих сонцезахисних засобах.

Корейські санскрини, як правило, містять комбінацію з кількох фізичних та хімічних фільтрів для більш надійного захисту шкіри.

Текстура та форм-фактор

Існує безліч різновидів санблоків – крему, гелі, флюїди, спреї чи молочка. Але всі азіатські захисні продукти відрізняються від європейських своєю невагомою текстурою та легкістю, яка ідеально підходить для щоденного використання.

Догляд за шкірою

Азіати дуже люблять мультифункціональні косметичні продукти. Тому корейські санскрини не лише захищають шкіру, а й дбають про неї. Вони містять натуральні рослинні екстракти, вітаміни та інші компоненти з урахуванням потреб різних типів шкіри – зволожуючі, матуючі та навіть омолоджуючі.

Корейский солнцезащитный крем

Як правильно вибрати корейський сонцезахисний крем

  • Вибирайте продукт з урахуванням фототипу. Їх існує шість - від найсвітлішого кельтського, до найтемнішого африканського. Чим світліша ваша шкіра та волосся, тим більше інтенсивний захист вам потрібний.
  • Сонячне проміння потрапляє на нашу шкіру цілий рік, а не лише влітку. Навіть якщо небо затягнуте хмарами, або йде сніг, не варто повністю відмовлятися від захисних продуктів – просто вибирайте засіб із меншим ступенем захисту.
  • Орієнтуйтесь на свій тип шкіри. Всі корейські санскрини включають непоганий набір компонентів, що доглядають, тому придивіться до складу. Для жирної шкіри вибирайте крем-флюїд із матуючим ефектом, а для сухої підійде продукт із зволожуючими функціями. Для anti-age догляду шукайте у складі гіалуронову кислоту, муцин равлики, аденозин, колаген, ніацинамід та інші інгредієнти, що омолоджують.
  • Якщо ви плануєте купатися або займатися активними видами спорту, вам знадобиться засіб з водостійкою формулою.
  • Не хочете перевантажувати шкіру великою кількістю шарів із доглядової та декоративної косметики? Зверніть увагу на корейські ВР та СС креми – вони дбають про здоров'я шкіри, маскують її недоліки та мають високі фактори захисту від сонця.

Щоб дізнатися, як правильно використовувати корейський сонцезахисний крем , читайте наш блог.

В інтернет-магазині COSMIC ( корейська косметика Київ ) ви знайдете продукцію для захисту від сонця за найвигіднішими в Україні цінами.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід