Топ-10 безсульфатних шампунів. Лайфхаки використання та вибору

На сучасному ринку представлена величезна кількість шампунів, які допомагають дівчатам надати волоссю об'єму або допомогти впоратися з кінчиками, що січуться. Але на особливу увагу серед них заслуговує безсульфатний шампунь . Це яскравий приклад екологічно чистої та ефективної косметики, яка має найбільш дієвий ефект.

Безсульфатные шампуни

Що таке безсульфатний шампунь?

Це косметичний засіб, що не містить сульфати – кислоти, які можуть призвести до ламкості, сухості, випадання волосся та іншим неприємним наслідком. Найбільш небезпечними серед них вважаються лаурил сульфатнатрію (SLS) та лаурилсульфат амонію (ALS). Вони відмінно змивають бруд та жир, але є токсичними для шкіри, особливо при постійному використанні.

Безсульфатні ж шампуні виготовлені на основі природних масел і екстрактів, що також відмінно виконують функцію очищення і при цьому зміцнюють волосся, роблять його сильнішим і стійкішим. Найчастіше використовуються у професійній косметології, але в останні роки вони стали практично загальнодоступними.

Безсульфатные шампуни

Поради щодо вибору безсульфатного шампуню: як визначити підробку?

Іноді трапляється, що виробники лише приховують свої товари під маркою «безсульфатні», замовчуючи наявність синтетичних речовин у складі, через що ви не отримуєте бажаного результату. Тому зараз ми розповімо вам про те, на що варто звертати увагу перед покупкою, щоб не помилитися.

Перше, на що необхідно подивитися – термін придатності. Через натуральні компоненти, він буде значно меншим, ніж у тих, що містять сульфати. Найчастіше він не перевищує року.

Засіб не повинен бути занадто рідким і мати густу структуру. Перевірити це можна, струсивши пляшку чи банку.

Третій тест можна провести вже після придбання. Подібні шампуні піняться слабо і важко наносяться на всю поверхню волосся. Найчастіше їх йде значно більше, ніж засобів із синтетичними добавками. Змивати їх необхідно також ретельніше.

А щоб точно бути впевненим у тому, що ви придбаєте якісну косметику, рекомендуємо звернути увагу на корейську продукцію. Вона має винятково натуральний склад без можливих підробок.

Безсульфатные шампуни

Топ безсульфатних шампунів

Сьогодні ми відібрали для вас найкращих представників серед корейської продукції, щоб вам було легко визначитися з вибором. Всі вони мають виключно натуральний склад і пройшли перевірки якості на міжнародному рівні.

Lador Keratin LPP Shampoo . Це засіб на основі комплексу ефірних олій, амінокислот та кератину. Воно підходить для сухого і нормального волосся, допомагаючи їм відновитися і заповнити баланс вітамінів. Крім того, воно робить їх м'якшими, шовковистими та приємними на дотик.

Lador Triplex Natural Shampoo . Універсальний продукт для всіх видів волосся. Абсолютно гіпоалергенний. Добре справляється з очищенням шкіри голови, стабілізуючи її жирність. Має освіжаючий і тонізуючий ефект.

Lador Dermatical Hair-loss Shampoo . Рейтинг безсульфатних шампунів заслужено очолює цей засіб. Воно допоможе надати волоссю блиск, природний об'єм, посилити його зростання і відновити після пошкоджень. Підходить для ослабленого та схильного до випадання волосся. Ментол освіжає шкіру голови, покращує харчування цибулини та мікроциркуляцію крові.

Дізнатися більше інформації про таку косметику можна з нашої статті « Безсульфатний шампунь: користь і шкода ».

Як використовувати цей засіб?

Навіть найкращі безсульфані шампуні не будуть достатньо ефективними, якщо їх неправильно наносити. Загалом у застосуванні вони не мають особливих відмінностей від стандартних засобів.

Намочіть голову, потім нанесіть косметику на волосся і масажними рухами спіньте її, очищаючи шкіру голови від зайвого жиру. Потім повністю змийте її. Більш детальну інформацію ви зможете прочитати в нашій статті « Безсульфатний шампнь: доглядаємо волосся правильно ».

Придбати цю продукцію від найкращих корейських виробників можна в інтернет-магазині Cosmic ( корейська косметика Київ )!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід