Правила використання корейського сонцезахисного крему

Азіатська косметична промисловість випереджає час. Поєднання інноваційних технологій та натуральних компонентів дозволяє брендам з Південної Кореї створювати унікальні бьюті-кошти, які користуються популярністю у всьому світі. Одним із найбільш затребуваних продуктів на ринку краси є корейський сонцезахисний крем .

Корейский солнцезащитный крем

Біла шкіра – візитна картка азіаток. У давнину вона свідчила про високий статус жінці. Однак сучасні дівчата розуміють, що краса шкіри починається з її здоров'я та молодості. Саме тому вони ретельно захищають обличчя та тіло від шкідливого УФ-випромінювання, та використовують санскрини, навіть перебуваючи у приміщенні. У цій статті ми розповімо про всі тонкощі застосування кремів для захисту від сонця.

Як використовувати корейський сонцезахисний крем

На жаль, далеко не всі справді вникають у цю важливу для здоров'я тему, і не знають, як обрати корейський сонцезахисний крем . І навіть підібравши якісний санблок, використовують його неправильно. Ми постараємося відповісти на всі питання про те, як надійно захистити вашу шкіру від сонця та вберегти її від передчасного старіння та виникнення небезпечних захворювань.

Коли використовувати корейський сонцезахисний крем

  • Дитяча шкіра найчутливіша і найбільше страждає від негативного випромінювання, тому починати користуватися захисними засобами потрібно з раннього віку. Існує спеціальна косметика для захисту від сонця на основі безпечних фізичних фільтрів. З підліткового віку можна переходити на продукцію із комбінованою формулою.
  • Користуватися санблоками необхідно цілий рік, оскільки сонячні промені впливають на шкіру не лише влітку, а й узимку. Складно повірити, проте навіть у дощ та снігопад ми зазнаємо шкідливого випромінювання. У спекотні дні використовуйте крем із широким спектром дії та високим ступенем захисту, а на холодну пору року можна вибрати продукти з нижчим фактором, але повністю відмовлятися від них не можна.
  • Сонцезахисний крем – ваш «мастхев» після процедури кислотного пілінгу шкіри, а також, якщо ви користуєтесь косметикою, що відбілює, або засобами, які містять ретинол. Інакше на обличчі може виникнути небажана пігментація.
  • Зберігайте санблок у темному місці, і не залишайте його під відкритим сонячним промінням. Компоненти, які входять до складу, перебуваючи на світлі, можуть окислитися і крем стане непридатним для використання.

Корейский солнцезащитный крем

Як правильно наносити корейський сонцезахисний крем

  • Захисний крем необхідно наносити щільним шаром. Необхідна кількість продукту безпосередньо залежить від ступеня захисту - чим вона вища, тим менше кошти знадобиться. Але це не означає, що потрібно економити - на відміну від звичайного крему для обличчя горошинкою тут не обійтися. Розподіліть продукт по всіх відкритих ділянках, включаючи шию та вуха.
  • Санскрін – це фінальний етап у ритуалі догляду за шкірою. Його можна наносити як поверх звичайного зволожуючого крему, так і замість нього, адже азіатські сонцезахисні продукти не тільки оберігають шкіру від УФ-випромінювання, а й піклуються про неї.
  • Якщо ви плануєте користуватися декоративною косметикою, дайте санблоку вбратися 15-20 хвилин і лише після цього переходьте до макіяжу. Щоб не порушити захисний шар, не тріть шкіру і наносьте тональний засіб рухами, що вбивають.
  • Використовуйте сонцезахисний крем щонайменше за півгодини до виходу на вулицю. Справа в тому, що фізичні фільтри діють відразу після нанесення на шкіру, а ось хімічним потрібен час, щоб повністю вбратися і почати працювати.
  • Санскрини погано змиваються водою, тому вибирайте жиророзчинні продукти для вмивання, наприклад, гідрофільна олія.

Корейский солнцезащитный крем

Як часто використовувати корейський сонцезахисний крем

  • Дерматологи радять оновлювати захист кожні 2-3 години, навіть якщо ви користуєтесь кремом із водостійкою формулою.
  • Майте на увазі, що фактор SPF не підсумовується. Наприклад, якщо ви використовуєте санблок з SPF 30 і пудру з SPF 15, то загальний ступінь захисту дорівнюватиме 30, а не 45.

Дізнайтесь про найкращі продукти з нашої статті про рейтинг корейських сонцезахисних кремів , які можна купити в інтернет-магазині COSMIC ( корейська косметика Україна ) за доступними цінами та швидкою доставкою в будь-який регіон України.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід