Як правильно використовувати корейські маски Dr. Jart

Хто не знайомий з масками від азіатських виробників? Зараз їх можна зустріти майже в будь-якому інтернет-магазині або на полицях косметичних бутиків. Не дивно, що багато дівчат вже встигли познайомитися з ними ближче і полюбити за їх чарівні властивості та миттєвий ефект. До найпопулярніших продуктів, які прийшли до нас з Азії, входять корейські маски Dr. Jart .

Корейские маски Dr. Jart

Продукція цього південнокорейського бренду має успіх у всьому світі. До речі, ця марка регулярно співпрацює з Нью-Йоркським тижнем моди. Над розробкою кожного засобу працюють професійні дерматологи, які з успіхом використовують силу природних компонентів та останні наукові розробки.

Як використовувати корейські маски Dr. Jart?

Ми вже згадували у нашому блозі рейтинг корейських масок Dr. Jart , і якщо ви вирішили спробувати один із цих чудо-продуктів, ми допоможемо розібратися, як отримати від нього максимальну користь.

У колекцію масок від бренду входить кілька типів цього засобу, і кожен має свої «фішки» та особливості. Як правильно наносити корейські маски Dr. Jart, залежить від типу продукту, найголовніше – чітко дотримуйтесь інструкцій на упаковці та не забувайте добре очистити шкіру перед процедурою. Ще одна важлива порада, яку дають професійні косметологи – прийняти вертикальне положення та розслабитися.

  • Тканинні маски. У цій лінійці є засоби для зволоження, відновлення, живлення, очищення та омолодження шкіри обличчя. Це, мабуть, найпростіший у застосуванні тип маски, який підійде для будь-якої шкіри та віку, та забезпечить відмінний експрес-догляд. В упаковці ви знайдете нетканий щільний матеріал щедро просоченою есенцією. Все, що вам необхідно зробити – перенести маску на обличчя і почекати на вказаний час. Тривалість такої процедури може змінюватись від 15 до 30 хвилин, залежно від призначення продукту. Після того, як ви прибрали маску з обличчя, виробники рекомендують акуратно масажувати залишки засобу в шкіру. Продукт не потребує змивання.
  • Серія Rubber Mask . Інноваційна розробка бренду Dr. Jart – перші у світі маски на основі стабільного альгінату, які не потрібно змішувати. У цю лінійку входить кілька засобів усунення різних проблем шкіри. В упаковці з продуктом знаходиться капсула зі спеціальною сироваткою, що доглядає, і власне сама маска з двох частин. Для початку потрібно нанести на обличчя сироватку і зверху розмістити два щільні листи, які за відчуттями чимось нагадують силікон або гуму. Тримати таку маску рекомендується не менше 30-40 хвилин і після закінчення процедури добре помасажувати шкіру з залишками сироватки. Ефект від цього засобу дійсно чарівний – компоненти маски проникають у глибокі шари шкіри та посилюють дію інших доглядових засобів.
  • Нічні кремові маски. Ця серія складається з декількох продуктів, які перетворять вашу шкіру, поки ви відпочиваєте. Кожна маска має дуже легку текстуру, добре розподіляється, вбирається, не залишає липкості та не вимагає змивання. Великий плюс у тому, що засіб має ледь вловимий ненав'язливий аромат, який не дратуватиме вас під час сну. Нанесіть достатню кількість маски на обличчя та шию, і сміливо вирушайте спати, а вранці зустрічайте свіже, зволожене та сяюче личко.
  • Глиняні маски-пінки. Цей тип продукту поєднує в собі якості живильної маски та глибоко очищувального засобу. У серію входить три різні типи маски на основі французької глини. Маска-пінка робить шкіру чистою, усуває чорні крапки, звужує пори і помітно вирівнює колір обличчя, але при цьому добре зволожує та живить личко. Таку маску слід залишати на шкірі трохи більше 5 хвилин, а потім змити. При контакті з водою засіб спінюється і перетворюється на повітряний мус, що полегшує процедуру вмивання. Щоб видалити маску було ще легше, скористайтеся м'якою губкою або спонжем.
  • Серія альгінантних коктейлів Shake&Shot. На ці маски просто неможливо звернути увагу. Кожна з них має форму милого стаканчика з кришкою у формі пухкої особи і трубочкою-шпателем. Усередині вас чекають два невеликі пакетики - їх вміст необхідно помістити в склянку, закрити кришечкою і гарненько збовтати для отримання однорідної консистенції. Невеликий шпатель допоможе вам рівномірно розподілити засіб по обличчю. Протягом 15-20 хвилин маска пластифікується та активно віддає всі корисності шкірі. Майте на увазі, що альгінат - досить важка субстанція, тому процедуру краще робити лежачи, інакше гравітація зіграє не на користь вам, і замість ліфтингу ви отримаєте зворотний ефект. Знімається продукт дуже зручно – пласт не рветься та не залишає на шкірі частинок, які необхідно змивати. Ефект від застосування такої альгінантної маски ви помітите після першого застосування.

Корейские маски Dr. Jart

Якщо ви ще не визначилися, який продукт вам підійде більше, прочитайте нашу статтю про те, як правильно вибрати корейські маски Dr. Jart .

Коли використати корейські маски Dr. Jart

Час використання маски залежить від її типу. Нічні маски підійдуть для догляду за шкірою під час сну, а решта типів хороша для застосування як вдень, так і ввечері.

Якщо вам потрібно швидко привести шкіру до ладу перед робочим днем або важливим заходом, але у вас у запасі не більше 20 хвилин, ідеальним варіантом буде тканинна маска.

Ну а якщо ваш час необмежено, обов'язково спробуйте серію альгінантних масок – ця процедура більш тривала, але результат вартий того.

Корейские маски Dr. Jart

Як часто використовувати корейські маски Dr. Jart

Експерти-косметологи не радять використовувати маски занадто часто, оскільки цей засіб має досить концентрований склад і призначений для інтенсивного догляду за обличчям. Перенасичення поживними речовинами, як і їх недолік, не надто корисне для шкіри. Оптимальна частота використання масок – трохи більше 2-3 разів на тиждень. Що стосується масок, що очищають, або пілінгу – 1 разу на тиждень цілком достатньо.

Для кращого ефекту орієнтуйтеся на потреби шкіри в даний момент і чергуйте різні типи масок.

Наш інтернет магазин корейської косметики пропонує великий вибір масок від косметичного бренду Dr. Jart за найвигіднішими цінами на ринку України.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід