Як обрати консилер від темних кіл під очима

Як малюнок на шкірці граціозних хижих кішок йде лише ягуарам і леопардам, так і темні кола під очима органічно виглядають тільки на милій мордочці панди. До того ж, темні ділянки під очима найяскравіше свідчать про напружений, наповнений стресами спосіб життя дівчини чи жінки, що ніяк не співвідноситься з тим легким свіжим чином, який багато представниць прекрасної статі прагнуть створити на обличчі.

Тому кошти, що маскують таку естетичну недосконалість, завжди матимуть попит. Нескінченні шари пудри та тонального крему під очима вже віджили своє. Чи не витримали конкуренції з дивом косметичної індустрії – консилером.

Чарівні властивості консилера та його текстури

Консилер – це засіб, який приховує візуально помітні недосконалості шкіри (крім темних кіл під очима, пігментовані ділянки шкіри, прищики та почервоніння тощо). На відміну від того ж тонального крему або пудри, які можуть скочуватися, «провалюватися», виграшна перевага консилера в тому, що він приховує вади шкірного покриву, залишаючись при цьому непомітним.

Залежно від особливостей шкіри, на яку буде наноситися засіб, та типу завдань, які потрібно вирішити, консилери можуть мати різну текстуру та спосіб нанесення. Наприклад, популярні нині корейські консилери можуть мати

  • рідку форму: так звані, тональні флюїди, які водночас мають високу перекривну здатність, особливо підходять для жирної та зрілої шкіри. Як правило, рідкі консилери містять тюбики з тоненьким наконечником, витончені флакони зі спонжем-аплікатором та косметичні фломастери з пензликом;
  • кремоподібну форму: така форма забезпечує більш щільне покриття. Така форма найкраще підходить для сухого, нормального та комбінованого типів шкіри. Кремоподібна форма консилера випускається у флаконі, що нагадує губну помаду, у вигляді палетки з різними відтінками, у вигляді олівця може бути поміщена в мініатюрну баночку;
  • суху форму: вона менш поширена, ніж згадані вище форми, але ідеально підходить для власниць сухої шкіри. Така форма на додаток до своїх основних властивостей ще й добре матує шкіру. Такий сухий консилер особливо у вигляді палетки з різними відтінками дуже добрий для скульптурування обличчя.

Які кольори найкраще приховають темні кола

Зрозуміло, причина появи темних кіл під очима у кожної людини є унікальною. І візуальні характеристики темних кіл (відтінок, ступінь та площа виразності) теж у всіх різниться. Однак, з вибором консилера все дещо простіше – для маскування саме цієї візуальної проблеми його відтінок повинен або збігатися з відтінком вашого регулярного тонального засобу, або бути дещо світлішим. Ретельне розтушування та обов'язкове нанесення консилера поверх тонального крему дозволять бездоганно приховати темні ділянки під очима.

Як правильно наносити консилер, щоб приховати темні кола під очима

Щоб найкраще зрити остогидлі темні плями під очима, слід нанести і розтушувати консилер правильного кольору певним способом. Тонкий шар засобу слід нанести під нижню повіку у формі перевернутого трикутника (ширина ока і, відповідно, ширина ділянки шкіри під оком – це грань-основа нашого перевернутого трикутника і далі до низу щоки ширина покриття консилером повинна звужуватися ніби вимальовуючи вершину фігури). Після цього консидер ретельно розтушовується спонжем, пензлем або пальцями у напрямку скронь і носа.

Властивості консилера, якими не можна нехтувати

Так як консилер наноситься на вразливу та супер ніжну шкіру під очима, про її стан теж важливо подбати. Звертайте увагу на склад засобу - в ньому повинні бути компоненти, що доглядають і зволожують. Консилер не повинен бути занадто щільним по текстурі і в жодному разі не повинен пересушувати шкіру під очима.

3 найпоширеніші помилки при використанні консилера

Визначитися з бажаною текстурою консилера і навіть правильно вибрати найкраще підходить саме вам колір і відтінок - тільки половина справи. Важливо ще не зробити жодної з найпоширеніших помилок у використанні цього косметичного засобу:

  • не можна використовувати консилер перед тональним кремом. Виняток становлять лише кольорові консилери, які важливо наносити на шкіру до тонального крему. У разі використання інших видів цих маскуючих засобів тональний крем, нанесений поверх, просто перекриє або навіть зітре його. Безперечне правило - консилер наноситься обов'язково поверх тонального засобу;
  • вірити в існування універсального консилера і постійно використовувати той самий. Постійність та стабільність – це добре, але не у випадку з косметикою. Не кажучи вже про те, що косметичні товари вдосконалюються з кожним днем, варто розуміти, що проблема, яку ви прагнете замаскувати (чи то темні кола під очима, чи почервоніння) може виглядати щодня по-різному залежно від маси факторів. Тому і різноманітність консілерів зовсім не зашкодить: наприклад, для маскування сірих ділянок засіб з лососевим підтоном, коричнево-лілові ділянки приховуємо гірчичним відтінком;
  • принцип «що більше, то краще» - це не про консилер. Напівпрозорий шар засобу та якісне розтушовування – ось що вам потрібно. Кордони між шаром тонального засобу та консилера повинні бути максимально згладжені та «розмиті».

Тепер ви не тільки знаєте, як за допомогою правильно підібраного консилера замаскувати темні кола під очима, але й можете придбати необхідні вам косметичні засоби корейського виробництва, не залишаючи сайт нашого магазину. Адже ми здійснюємо не лише оперативне відправлення ваших замовлень, а й пропонуємо вам виключно оригінальну, якісну косметичну продукцію безпосередньо від корейських виробників.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід