Все, що потрібно знати про корейський догляд з АНА/ВНА кислотами

Ринок б'юті промисловості розвиваються швидко. Корейська косметика нещодавно з'явилася у продажу, але вже завоювала серця мільйонів жінок. Все частіше на полицях косметичних магазинів ми бачимо нові товари з не зовсім зрозумілими, іноді навіть такими, що лякають для звичайної людини словами. Така історія сталася з АНА/ВНА кислотами. Дуже багато людей почувши слово "кислоти" представляють щось жахливе, аж до спаленої шкіри, а скорочення AHA/ВНА зовсім не вносять будь-якого розуміння. Але ми повинні знати, що наша шкіра регулярно оновлюється, і щоб їй допомогти позбавитися від мертвих клітин, які можуть залишатися на поверхні шкіри заважаючи повноцінному догляду та регенерації, ми вдається до процесу ексфоліації (пілінгу). У цьому випадку ми просто не можемо обійтися без цих двох помічників АНА/ВНА кислот, які можуть вирішити дуже багато проблем і змусити вашу шкіру сяяти молодістю та красою.

Що це за помічники?

AHA кислоти отримують з молока (молочна кислота), фруктів (яблучна, виноградна), горіхів і тростинного цукру (гліколева). Вони мають більш м'яку дію і працюють виключно на поверхні шкіри, позбавляючи її непотрібного вантажу. Прекрасно відлущують, вирівнюють тон шкіри, усувають лущення та пігментацію, допомагають боротися з віковими змінами, роблять обличчя гладким та сяючим. Сприяють глибшому проникненню наступних продуктів догляду.
ВНА кислоти - це всім відома саліцилова кислота. На відміну від попередньої, вона працює не тільки на поверхні шкіри, але і проникає глибоко в пори, очищаючи весь бруд. ВНА кислота має сильні антибактеріальні, антисептичні та протизапальні властивості, заспокоюючи при цьому подразнення та почервоніння.

Якого типу шкіри підходять кислоти?

Взявши на озброєння кошти з AHA/ВНА кислотами, ми повинні правильно їх підібрати, інакше можна нашкодити і вам дякую вам за це не скаже. І так, перше, що ви повинні знати це ваш тип і потреби. АНА кислоти підійдуть для будь-якого типу шкіри. Якщо ви володієте чутливою шкірою або шкірою схильною до куперозу, найкраще підійде молочна кислота, вона має більш щадну дію і не викличе побічного ефекту, який можуть викликати фруктові кислоти.

ВНА відмінно підуть власницям жирної та проблемної шкіри, яка схильна до висипань, подразнень та акне. Це просто компонент номер один у боротьбі з такими проблемами. Тільки ця кислота зможе проникнути так глибоко в пори та очистити їх, тому для вас вона стане незамінним помічником та другом.

Друге, треба бути обережним! З особистого досвіду можу сказати, всьому має бути міра. Якщо ви ніколи не використовували засоби з кислотами, почніть вводити їх догляду поступово! Починаючи з невеликої концентрації двічі-тричі на тиждень. Так як з незвички шкіра може дратуватися.
Не забувайте про те, що потрібно наносити сонцезахисний крем, якщо ви використовували кислотний пілінг вранці. АНА/ВНА кислоти роблять наш шкірний покрив більш чутливим до УФ-променів, без захисного крему ви ризикуєте отримати подразнення та пігментацію.

Топ коштів з АНА/ВНА кислотами, які варто спробувати

Якщо ви новачок в корейському догляді за шкірою і дуже хочете познайомитися з продуктами, що містять кислоти, ми пропонуємо топ відмінних засобів, після яких ви точно залишитеся задоволені, і надалі не зможете пройти повз. Вони вирішать безліч ваших проблем, як я і писала раніше-це чудові помічники в боротьбі за сяючу і здорову дерму.

NEOGEN DERMALOGY Real Cica Pad – пілінг – диски створені за особливою та унікальною технологією, допоможуть провести домашню процедуру ексфоліації. Застосування даного продукту допоможе без витрат часу, м'яко і якісно позбавиться мертвих клітин, вирівняти тон шкіри і змусить її регенерувати. Засіб має дуже добрий склад, який підійде для сухої, нормальної, комбінованої, проблемної та навіть чутливої шкіри. Щодо віку підходить для шкіри 20+. Диск має дві сторони, одна з них – масажує шкіру та покращує кровообіг, інша – ніжно відшліфує та вирівнює тон за рахунок ексфоліації. Можна використовувати щодня, але якщо це ваше перше знайомство почніть із двох-трьох разів на тиждень.

Patting Splash Mask Rejuvenating Purple Berry - інноваційна сплеш, що відновлює, - маска. З великою концентрацією ягідних екстрактів, яка відлущує мертві клітини, оновлює, освіжає, розгладжує та підвищує пружність та еластичність дерми. Піде для всіх типів шкіри, починаючи з віку 18+. Спосіб застосування дуже простий, розведіть маску з водою і нанесіть на обличчя, зачекайте до двох хвилин і змийте водою. Використовувати 2-3 рази на тиждень.

Dr.Jart+ Dermask Ultra Jet Peeling Solution – пілінг-маска з молочною кислотою дбайливого відлущить, вирівняє тон обличчя, насичує та зволожить шкіру. Підходить для власниць нормальної, комбінованої та жирної шкіри 20+. Складається з двох частин: пілінг-есенції та тканинної маски. Вам достатньо нанести пілінг-есенцію на обличчя, помасажувати кілька хвилин, після наклеїти маску на пару хвилин, вмитися і насолоджуватися гладкою і сяючою шкірою.

COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid – есенція, що лікує для обличчя, від вугрів, висипу та комедонів. За рахунок натуральних та активних компонентів, допоможе швидко позбутися прищів, чорних точок та вугрів. Також вирівняє тон обличчя, зменшить пігментацію і очистить пори. Відмінний засіб для проблемної шкіри 16+. Використовуйте щоденний догляд після тонера/сироватки, просто розподіливши по шкірі невелику кількість засобу.

SOME BY ME AHA-BHA-PHA MIRACLE Toner – тонер з комплексом кислот, який допоможе за короткий час позбутися слідів пост – акне, зменшити акне, позбудеться лущення та почервоніння, покращить роботу клітин. Воістину ідеальний засіб для жирної, комбінованої та проблемної шкіри, що не має вікових обмежень. Якщо ви володієте даним типом шкіри, радимо придбати цей засіб, ви залишитеся дуже задоволені результатом. Підходить для щоденного догляду. Використовувати після етапу очищення, нанести за допомогою рук або ватного диска, приділивши особливу увагу проблемним ділянкам обличчя.

Рекомендую відвідати інтернет-магазин Cosmic ( корейська косметика Україна ), де ви зможете придбати ці продукти та ще багато інших корейських засобів. Консультанти допоможуть підібрати догляд, що підходить саме вам, щоб ваша шкіра була сяючою і здоровою.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід