ТОП зубних паст з Південної Кореї

На даний момент все частіше в популярних запитах можна зустріти подібний текст: " Зубна паста купити від південнокорейського виробника". А популярні б'юті-блогери все частіше рекламують кошти, які привезли саме з цієї країни. То чим же ця паста відрізняється від стандартних європейських варіантів? Сьогодні ми з вами розберемося, чим вони такі особливі і чому викликають такий ажіотаж серед покупців.

Рейтинг зубных паст

Що таке зубна паста?

Ця корейська косметика є звичайним гелем, який має схожість із желеподібною субстанцією. Виготовляється із природних компонентів, які позитивно впливають на здоров'я ясен та відбілюють зуби, не пошкоджуючи емаль.

Рейтинг зубных паст

Переваги використання зубної пасти корейського виробництва

Перше, що вражає під час використання цього засобу – це його упаковка. Вона не рясніє різними кольорами і найчастіше є зовсім простою і непримітною, оскільки корейські фірми не приділяють їй стільки уваги, як європейські бренди. Всі засоби та сили йдуть на те, щоб створити гель, який знаходиться усередині. На відміну від звичних нам паст, корейська має густішу структуру, яку можна порівняти з кремом чи маззю. Усього невеликої крапельки буде достатньо для стандартної процедури очищення зубів.

Вона має солодкуватий і навіть трохи солонуватий присмак натуральних трав, який не можна порівняти з аналогами інших виробників. Покупці також відзначають легке пощипування мови, яке, втім, кілька разів через використання проходить.

Відчуття свіжості не пропадає протягом усього дня. А з відбілюванням зубів цей засіб справляє часом набагато краще за європейських побратимів.

Якщо ви зацікавилися даною продукцією, рекомендуємо вам ознайомитися з нашою статтею про те, як вибрати зубну пасту. У ній ми ділимося з нашими покупцями порадами про те, як підібрати найбільш ефективний товар, про придбання якого ви безперечно не шкодуватимете!

Рейтинг зубных паст

Рейтинг зубних паст

Кожен засіб має свої відмінні риси і є добрим у своїй сфері. Тому ми підібрали для вас найкращі зубні пасти у різних категоріях!

«Освіжаюче дихання» . У цій номінації безперечним лідером є Median Dental IQ 93% Remove Bad Breath. Вона складається з декількох основних компонентів у вигляді цеоліту, ментолу і триклозану, але при цьому ефективно підтримує здоров'я зубів і робить ваше дихання свіжим і приємним. Підходить для дітей віком від 6 років, а також для дорослих.

"Здорові зуби - щасливі діти". Median Calcium (Strawberry) Cocomong є новинкою на ринку стоматології, але вже швидко набула широкої популярності і отримала визнання від найвибагливіших покупців – дітей. Паста ефективно та дбайливо відбілює зуби, не пошкоджуючи емаль. При цьому не викликає алергічних реакцій та розладу шлунка, у разі її проковтування, а також має приємний смак. Може використовуватися дітьми віком від 2-х років.

"Білосніжна посмішка". ТОП зубні пасти цієї категорії заслужено очолює 2080 р. Advance Blue Toothpaste Scrub Essence 120ml. Вона містить у собі природні олії, вітамін Е та інші елементи, які сприятливо впливають на здоров'я ротової порожнини, ефективно прибирають каміння та звичайно ж відбілюють ваші зуби!

"Сила здоров'я ясен". У цій категорії перше місце посідає Median Denatal IQ 93%. Ця паста підтримує здоров'я зубів, покращує їх стан та є ефективною профілактикою зубного каменю. Основним активним елементом у ній є крейда.

Якщо вам сподобався один із представників цього засобу, і ви хочете дізнатися, як використовувати зубну пасту , рекомендуємо вам прочитати нашу статтю на цю тему!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід