СТОП паніка або, що робити, коли випадає волосся?

Виявивши в черговий раз на гребінці величезний пучок волосся, я зрозуміла, терпіти далі не можна. Якщо я не хочу в результаті виявитися лисою, настав час починати лікування випадання волосся.

Я, як і будь-яка інша жінка, дуже люблю всякі там шампуні, масочки та спреї, які часто рекламують по телевізору. У ванній на полиці у мене коштує кілька засобів відомих брендів, але вони не врятували мене від проблеми, що виникла.

Порадившись із сестрою та подругою, я з'ясувала, що з настанням зими вони зіткнулися з такою самою проблемою. На жіночій раді ми вирішили провести власне розслідування, щоб підібрати препарати, які допоможуть нам зберегти, а ще краще, збільшити кількість волосся.

Щоб почати лікування, потрібно з'ясувати причини випадання волосся у жінок. Із цього ми й почали.

З'ясовуючи, чому випадає волосся у жінок в холодну пору року, ми дізналися:

  • Мороз негативно впливає на цибулину, вона замерзає та провокує випадання волосся.
  • Занадто тісна шапка може зашкодити не тільки зачісці, а й спричинити втрату пасм.
  • Слабкий імунітет та прийом антибіотиків – причини рідкісної шевелюри.
  • Відсутність сонця, сухе повітря, вплив фена, щипців і бігуді сприяють ослабленню волосся та їх випаденню.

Я не описуватиму медичні захворювання, що викликають цю проблему, тому що цією темою займатися повинні тільки лікарі. Хочу лише поділитися своїм досвідом і допомогти іншим дівчатам, які потрапили в подібну ситуацію.

Насамперед, особисто від себе, я б порекомендувала вітаміни від випадання волосся. Можна приймати цілий комплекс, здатний зміцнити весь організм, а не лише вплинути на його окремі ділянки. Далі, застосовуємо кошти, які швидко діють, легко використовуються в домашніх умовах і не коштують космічну суму грошей.

Оскільки я останнім часом захопилася корейською косметикою, то й пробувати препарати запропонувала брендів із цієї країни. В інтернет магазин Сosmic корейська косметика можна купити дуже вигідно.

Вибираємо найкращий засіб від випадання волосся у жінок

Моє особисте переконання, що корейська космецевтика стоїть на сходинку вище, ніж усі наші відомі торгові марки. Компанії ведуть жорсткий вибір своєї продукції. Знаходять ефективні формули, в яких ідеально поєднують натуральні компоненти та хімічні елементи. Особливо мене підкорюють аромати, краса упаковки, цікавий склад та ціна. Щоб вкотре переконатися в правильності своїх суджень, я обрала для себе корейський шампунь від випадіння волосся Missha Dong Baek Gold Premium та есенцію для волосся Nature Republic Argan Essential Deep Care Hair Essence.


Насамперед я роздрукувала есенцію і розпочала своє домашнє лікування. Засіб має приємний запах. Тут змішався аромат кедрової олії, рожевих пелюсток і звіробою, що входять до складу. Видавивши на руку невелику кількість, я оцінила густу консистенцію есенції. Це дозволяє грамотно її розподіляти по волоссю. Мені сподобалося, що після нанесення її не потрібно змивати, а зачіска виглядає свіжою і без жирного блиску. Відчуття такі, як препарат діє з першого сеансу.


Шампунь Missha Dong Baek Gold Premium призначений для найчастішого застосування. Він містить натуральні олії камелії, жожоба та аргани, які глибоко відновлюють структуру волосся, а комплекс рослинних екстрактів сприяє відновленню після термічних впливів. Мені сподобалося, що у його складі є олія. Після застосування шампуню моя зачіска стала розкішною, а пасма м'якими та блискучими.


Сестра для себе обрала філери La'dor Perfect Hair Filler, що являють собою своєрідні ампули проти випадання волосся. Цікава річ, скажу я вам. Слід вилити в невелику ємність, долити туди води за інструкцією, почекати пару хвилин і вуаля чудодійна маска готова. Її потрібно нанести на сухе чисте волосся десь на годину, потім змити. Дія відмінна. Ефектом сестра задоволена .

Подруга не могла визначитися і взяла собі арганова олія від випадіння волосся Tony Moly Make HD Silk Argan Oil та маску Ryo Jayang Anti-Hair Loss Treatment. Застосовуючи масло кілька тижнів, вона помітила, як волосся стало менш ламким, сухим, а пасма слухняно розчісувалися. На гребінці практично не залишалося волосків, що випали


Маска для волосся від випадіння завдяки своєму складу чудово справляється з проблемою, крім того, впливає на стан шкіри голови, знімає роздратування, стимулює кровообіг, запобігає утворенню лупи. Натуральні компоненти: женьшень, зелений чай, екстракт солодки та олія камелії у команді добре працюють і дають приголомшливий результат за короткий час.

Як показав наш експеримент, боротися із випаданням волосся в домашніх умовах можна. Якщо правильно підібрати препарати та придбати їх у надійному місці, можна розраховувати на позитивний результат. Забула сказати, що ми купували продукцію в інтернет-магазині Cosmic, який розповсюджує корейську косметику в Одесі, Києві, Харкові, Дніпрі, Львові та інших містах України. Ціни тут прийнятні, обслуговування на висоті, а якість товару не викликає сумнівів.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід