Рейтинг пілінг-скаток

В умовах постійного стресу, впливу поганої екології та неправильного харчування, себум захоплює відмерлі клітини шкіри, внаслідок чого пори закупорюються, а шкіра стає сірою та в'ялою. Якщо ви помітили подібні зміни на своєму обличчі, то вам просто необхіднапілінг-скатка ! Цей чудо-засіб вперше було створено в Кореї і її творці ніяк не очікували, що їхній винахід стане популярним серед дівчат усього світу.

Лучшие пилинг-скатки

Що таке пілінг скатка?

Ця корейська косметика у вигляді гелю, яке делікатно розчиняє відмерлі ділянки епідермісу за допомогою натуральних кислот (фруктової, молочної тощо) і при цьому не містить частинок, що травмують (кульок, кісточок фруктів, кристаликів солей і т.д.). Воно м'яко впливає на шкіру, абсорбуючи частинки бруду та ороговілі клітини в невеликі кульки, які легко скочуються.

Лучшие пилинг-скатки

Які переваги використання пілінг-скатки?

Завдяки ніжному впливу, цю продукцію можна використовувати навіть для чутливої та вимогливої шкіри, адже вона не поранить її та не викликає подразнення. Навіть якщо ви страждаєте від лущення епідермісу, ви все одно можете використовувати цей засіб, адже він не викличе жодних загострень. А про те, як вибрати пілінг-скатку ви дізнаєтесь з іншої нашої статті.

Лучшие пилинг-скатки

Крім цього, варто відзначити ще кілька особливостей такої доглядової косметики:

  • При використанні не виникає дискомфортних відчуттів (печіння, стягування тощо).
  • Має легкий тонізуючий ефект.
  • Має властивості, що омолоджують.
  • Повільно витрачається.

Лучшие пилинг-скатки

ТОП пілінг-скаток

Усі представники цієї корейської продукції є ефективними. Але навіть серед них можна виділити особливо ефективні, а тому популярні. Представляємо найкращі пілінг-скатки нашого інтернет-магазину на думку покупців та експертів.

A'pieu Naked Peeling Gel . П'яте місце отримує засіб із екстрактом центелли. Воно ефективно зменшує пост-акне та пігментацію, а також вирівнює тон та надає ефект легкого пілінгу. Підходить для чутливої, сухої, проблемної та комбінованої шкіри дівчат віком від 18 років.

Mizon Apple Smoothie Peeling Gel . В основі даного продукту лежить фітокомплекс з яблучної витяжки, цукрового клена, чорниці та очерету. Ці інгредієнти збагачують шкіру корисними вітамінами, мінералами та іншими важливими компонентами. Папайя запобігає утворенню куперозу та забезпечує здоровий блиск, гладкість та свіжість протягом усього дня.

Elizavecca Hell-Pore Vitamin Brigh Turn Peeling Gel . Екстракт ромашки дарує заспокоєння і робить шкіру м'якшою та ніжнішою. Він знімає роздратування та почервоніння, вирівнюючи тон та рельєф обличчя. Також цей засіб прибирає жирний блиск і згладжує пост акне сліди.

Double Dare OMG Peeling Gel . Заслужене срібло отримує доглядова косметика з екстрактом папаї та АНА. Гель має приємну легку текстуру, яка легко наноситься на обличчя. Природні кислоти допомагають усувати чорні крапки, попереджають акне та вугровий висип.

The Saem Cell Renew Bіo Micro Peel Soft Ge l. Рейтинг пілінг-скаток заслужено підносить цей доглядовий засіб. Воно містить у собі стовбурові клітини, які сприяє регенерації дерми та ніжно відлущує мертві клітини, згладжує нерівності та справляє омолоджуючий ефект.

Якщо ви вже твердо визначилися з вибором або, можливо, вже встигли придбати один із представлених товарів, але не знаєте, як використовувати пілінг-скатку , рекомендуємо вам прочитати цю статтю в нашому блозі! У ній ми докладно відповідаємо на найчастіші питання, які стосуються нанесення засобу, та ділимося корисними порадами.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід