Рейтинг масел для зростання брів та вій

Яка дівчина не мріє мати довгі пухнасті вії? Адже вони є окрасою очей, підкреслюють їх глибину, роблять погляд більш виразним. А очі, як відомо – дзеркало нашої душі. Так, і густі брови нині у тренді. Але, на жаль, не всіх природа обдарувала густою шевелюрою над віками. Хтось скаже: «А як же накладні та нарощені вії?». Це, звичайно, вихід, але він може сильно послабити рідні вії. А ось масло для росту брів і вій допоможе їх зміцнити і зробити набагато довшим.

Корейська косметика для догляду за віями та бровами дуже популярна у країнах Азії. Кореянки прагнуть усіма способами покращити короткі від природи вії, а косметичні бренди вкладають чимало сил у розробку ефективних засобів для корекції цієї проблеми. У нашій статті ми розповімо про найкращі олії для зростання брів та вій з Південної Кореї.

Масло для роста бровей и ресниц

Що таке масло для росту брів та вій

Ми регулярно дбаємо про нашу особу, тіло і волосся, а ось про вії часто забуваємо. А даремно! Адже вони також потребують зволоження та живлення. Щодня ніжні волоски піддаються стресу під час використання декоративної косметики та процедури зняття макіяжу. І навіть якщо ми використовуємо спеціальні засоби для чутливої шкіри повік, вії все одно втрачають вологу та свої природні олії. Та сама ситуація і з бровами.

Корейські олії та сироватки для брів і вій – це мікс із цінних масел, зволожуючих компонентів, вітамінів та рослинних екстрактів, які подарують волоскам повноцінний догляд. Використання такого засобу дозволяє зміцнити вії та брови по всій довжині, зробити їх більш щільними та стійкими до зовнішніх пошкоджень. Завдяки активному впливу поживних речовин на волосяні фолікули, зростання волосків значно прискорюється.

Функції, які виконує масло для росту брів та вій:

  • Зміцнює стрижні волосків, роблячи їх щільнішими.
  • Живить волосяні цибулини, стимулюючи зростання нових вій.
  • Прискорює зростання волосків.
  • Робить вії більш слухняними та м'якими.
  • Захищає від зовнішніх пошкоджень.
  • Робить колір волосків більш насиченим.

Хочете дізнатися, як правильно вибрати масло для росту брів і вій ? Читайте наш блог!

Переваги використання олії для зростання брів та вій

Деякі дівчата намагаються зміцнювати вії самостійно, використовуючи суміш із рослинних та ефірних олій. Звісно, у народних рецептах немає нічого поганого. Але якщо ви підберете масла неправильно або переборщіть у пропорціях, то ризикуєте заробити подразнення ніжної шкіри повік або слизової оболонки. А, крім того, такий вид догляду ускладнює вії, і може бути дуже стомлюючим для очей.

Готова косметична олія для вій та повік – зовсім інша історія. Воно має ідеально збалансований склад, до якого входять не тільки олії, але й інші корисні речовини, необхідні волоскам. Невагома текстура професійного засобу не дратує слизову оболонку і не викликає почуття дискомфорту. Дуже важливим є той факт, що корейські продукти багаторазово тестуються на безпеку, тому мають гіпоалергенну формулу.

Користуватись такими маслами дуже зручно. На вигляд вони нагадують звичайний флакон туші, а зручний пензлик дозволяє рівномірно розподілити по волосинках необхідну кількість продукту. Засіб можна використовувати самостійно як базу під туш, а також як фіксатор для макіяжу брів і вій.

Масло для роста бровей и ресниц

ТОП олій для зростання брів та вій

Корейські продукти для догляду за віями та бровами користуються популярністю у всьому світі.

Очолює рейтинг олій для зростання брів та вій сироватка My Lash Serum від Etude House . Це один із найпопулярніших засобів у цій серії на нашому косметичному ринку. Продукт діє на вії, як чарівний еліксир. Сироватка має дуже легку текстуру і не дратує шкіру повік. Вже після 2-3 застосувань, ви помітите, що ваші вії та брови стали більш пишними, густими та міцними. У формулу сироватки входять пантенол, вітамінний комплекс, екстракти алое та женьшеню, олії лікарської окропниці та кизилу. Вона не конфліктує з декоративною косметикою, тому чудово підходить як базовий або фіксуючий засіб.

Також, за відгуками, до списку найкращих входять аналогічні продукти від брендів Innisfree, The Saem та Tony Moly.

Якщо ви вже визначилися, який із цих засобів хочете спробувати, то ми розповімо, як використовувати олію для росту брів та вій .

В інтернет-магазині COSMIC ви знайдете 100% оригінальну продукцію від цих та інших корейських брендів, а наші ціни вас приємно здивують!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід