П'ять способів використання гелю алое від Holika Holika

На сьогоднішній день, напевно, кожен бачив знамениту баночку у вигляді листочку алое. Адже така упаковка привабила величезну кількість людей. Але справа не тільки в упаковці, а й у дуже корисних властивостях такої рослини, як алое віра .
Ще з давніх-давен воно славиться своїми загоюючими, заспокійливими, протизапальними та антибактеріальними здібностями.
Ось і бренд Holika Holika, взявши за основу сік алое, створив універсальний продукт, у тій знаменитій баночці.
Aloe 99% Soothing Gel воістину багатофункціональний засіб для догляду за обличчям, тілом та волоссям, що має легку гелеву текстуру та свіжий аромат. Крім соку алое, містить екстракти центели, бамбука, цитрусових і рицинова олія . Вони живлять шкіру та волосся корисними вітамінами, захищають від негативного впливу зовнішнього середовища, знімають запалення на шкірі.
Варіантів застосування цього засобу дуже багато. Але, я хочу розповісти вам про п'ять способів застосування гелю алое, які я перевірила на собі.



П'ять способів використання Aloe 99% Soothing Gel

1. Маска для волосся.

Я володарка тонкого і пошкодженого волосся, постійно пробую різні маски та догляд. Тому перше з чого я почала знайомство з гелем алое, це використовувати його як маску для волосся.

Застосовувала я його у двох варіантах: соло і разом із кокосовим маслом.

-У першому випадку, я нанесла гель на вологе, чисте волосся по всій довжині і через 20-30 хвилин змила теплою водою без шампуню.
В результаті волосся стало більш еластичним, блискучим і гладким.
- У другому випадку, я змішала кокосове масло та гель алое 1/1 і також нанесла по всій довжині. Після хвилин 30 змила теплою водою з шампунем.
У цьому варіанті результат мені сподобався набагато більше. Волос залишилося м'яким, насиченим, зволоженим, слухняним і живішим. Ці два засоби відмінно доповнюють та підсилюють ефект один одного.
Такі маски потрібно робити 2-3 рази на тиждень для отримання бажаних результатів.
Але, якщо у вас тип жирного волосся та шкіри голови, я б рекомендувала використовувати перший спосіб, щоб не перевантажити волосся.

2. Патчі під очі.

Якщо раптом у вас під рукою не виявилося патчів під очі, а цю зону потрібно швидко освіжити та зволожити. Тоді ми беремо ватяний диск, розрізаємо на дві половинки, просочуємо гелем алое і кладемо під очі на 10-15 хвилин. Для більш підбадьорливого ефекту, просочені диски я поміщала в холодильник на кілька хвилин.
Звичайно, цей метод не дасть такого ефекту як патчі гідрогелю, але результатом я залишилася задоволена. Зона під очима стає зволоженою, свіжою та без слідів втоми.
Використовувати на постійній основі, я, звичайно, не рекомендую, але у випадках, коли потрібно швидко привести в тонус зону під очима це відмінний варіант.

3. Лосьйон після гоління та епіляції.

Всі ми знаємо, як сильно страждає шкіра після таких маніпуляцій. У ці моменти її потрібно терміново заспокоїти та зняти роздратування. І цей гель чудово справляється з цим завданням.
За рахунок легкої текстури гелю він швидко вбирається, не залишає липкої плівки і не пече при нанесенні на подразнену шкіру. Особисто мені було дуже приємно наносити його відразу після таких процедур. Він легко розподіляється по шкірі, залишаючи невеликий холодок, роздратування стихає буквально через хвилин 20, шкіра залишається зволоженою і приємною на дотик. Ще один плюс до цього, гель чудово загоює пошкодження після гоління та епіляції.
І тут я використовую його постійно.

4. Маска для особи.

Якщо потрібно швидко заспокоїти запалення на обличчі, така маска стане чудовим помічником. У періоди висипань чи обвітрювання шкіри – це супер знахідка.
Лише, потрібно нанести гель алое жирним шаром на все обличчя, почекати хвилин 20-25, видалити залишки сухою серветкою або змити теплою водою. Такий метод дуже швидко зняв на моїй шкірі почервоніння, зменшив лущення, підсушив прищічки, подарував обличчю зволоження і свіжий вигляд.
Якщо раптом у вас десь завалялася чиста основа тканини для маски, її можна покласти поверх нанесеного гелю, для посилення ефекту.

5. SOS засіб.

Як ви вже зрозуміли, алое гель можна наносити майже на всі ділянки шкіри. І це робить його чудовим SOS засобом. Гель є повністю гіпоалергенним, що дозволяє застосовувати його навіть на найроздратованіші ділянки дерми.
Я використовую його на руки, якщо є якісь тріщини, сухість та лущення. Він добре зволожує та не залишає липкості.
Також на пошкоджені ділянки шкіри він відмінно знімає запалення. та прискорює загоєння.


Підсумок

Я залишилася під гарним враженням від цього продукту. На мою думку, це чудовий універсальний засіб для всієї родини. Його можна використовувати в різних ситуаціях та у різний спосіб. Також гель алое стане чудовим подарунком, тому що є повністю гіпоалергенним і підійде для будь-якого типу шкіри, навіть найчутливішої.

Цей засіб та інші продукти бренду можна придбати в нашому інтернет-магазині Cosmic, де ми підбираємо для вас тільки найкраще.

А як ви використовуєте алое гель? Пишіть у коментарях.
Дякуємо за увагу до зустрічі в наступному огляді. Ваша Яна.


Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід