Вчимося відрізняти оригінал корейської косметики від підробки

У сучасному світі чим більше стає популярним якийсь засіб, тим більше на нього роблять підробок. Не оминуло це і корейську косметику, яка тримається на піку популярності не один рік. На жаль, такою є реальність, підпільні компанії хочуть заробити максимально багато грошей, тому штампують відомі товари.

І що найнеприємніше в цій історії, це те, що іноді навіть не помічаємо підробку. Адже, шахраї навчилися копіювати все повністю так, що з першого погляду і не зрозумієш обману. Але, не варто впадати у відчай, адже відрізнити підробку від оригіналу реально. А як це зробити, і чому небезпечно купувати підробки, ми розповімо в цій статті.

Підробка чи аналог?

Часто в магазинах ми можемо зустріти упакування, які дуже схожі на корейські засоби. Тобто упаковка начебто така сама, але бренд інший і назва, та й взагалі продається в офіційних магазинах. Такі продукти називають аналогами. Це не підробка, а просто подібний засіб, який має інший склад, але може бути схожим на дію.

Упаковкою такого продукту намагаються залучити покупців. Адже, часто подібні бренди коштують дешевше ніж корейські. А ось підробка - це повне копіювання продукту, і якщо в аналогу ви хоча б знаєте склад і місце виробництва, то де була зроблена і що знаходиться всередині неоригінального флакона невідомо нікому.

Упаковка набора косметики

Чому не варто купувати копії?

Насамперед це питання безпеки використання. Адже продукт виробляється незрозуміло де і невідомо в яких умовах. Ми не знаємо, наскільки склад взагалі відповідає тому, що знаходиться всередині баночки. Адже, косметичну продукцію ми наносимо на шкіру обличчя, тіла і волосся. Тому важливо, щоб використовувані засоби пройшли всі дослідження та контроль безпеки.

А купуючи копію, наприклад, корейського крему для обличчя, ми ризикуємо нашу шкіру. Адже, підробки в кращому випадку просто не працюватимуть, а в гіршому можуть викликати алергію, роздратування, висипання, свербіж та багато інших неприємних речей. Тому купуйте оригінал корейської косметики тільки в офіційних магазинах, адже можна скопіювати упаковку, але сам засіб повторити не можна.

Декілька простих кроків, які допоможуть відрізнити справжню корейську косметику від підробки

Крок 1. Ціна товару.

Часто підробки коштують набагато дешевше за оригінал, ніж і приваблюють покупця. Цінова політика на певний засіб одного бренду у всіх магазинах плюс-мінус однакова. Тому, якщо ви бачите, що десь продається засіб набагато дешевше ніж скрізь, це вже перший дзвіночок задуматися "чи це не підробка?". Адже, не може корейська косметика коштувати набагато дешевше, ніж на офіційних сайтах корейських брендів.

Крок 2. Назва продукту упаковці.

Зверніть увагу, чи правильно написаний бренд і назва засобу. Оскільки підробки скрізь заборонені, деякі виробники можуть замінити одну літеру в назві бренду або засобу, наприклад "Mebi Peel", замість "Medi Peel". Тому тут треба бути уважним, адже не завжди відразу можна помітити таку каверзу.

Крок 3. Ідеальне впакування.

В оригіналах корейської косметики, ви не знайдете упаковок з кострубатим, розмитим або нечітким шрифтом. Усі слова мають бути читальні, а картинки на упаковці ідеально продруковані. У копіях часто можна зустріти нерівний шрифт, тьмяну або розмазану картинку, це відбувається при копіюванні етикеток (щось на кшталт ксероксу). Адже упаковку з нуля ніхто не створює, це дорого, а значить точно не підходить для контрафакту.

Також можна знайти відмінності у флаконах: розмір, форма, нюанси деталей (дозатор, кришка і т.д.). Але також відмінності можуть бути суттєвими і без порівняння з оригіналом їх не помітити.

Подделка упаковки косметики

Крок 4. Маркування на упаковці.

Деякі люди перевіряють справжність косметики за штрих-кодом, що не зовсім правильно. Адже, штрих-код несе у собі інформацію про країну виробництва, дати та термін придатності. Він не є ознакою оригіналу, адже копіюють упаковку, копіюють і штрих-код. Тому всі маркування, які можна легко надрукувати, не є гарантією оригінальності товару.

На противагу цьому, багато корейських брендів вводять свій власний захист і гарантію оригіналу. Це можуть бути наклейки з індивідуальним кодом на кожному товарі, який можна перевірити на сайті бренду, просто індивідуальне голографічне маркування компанії тощо. Ось такі моменти можна розцінювати як доказ справжності.

Поддельная упаковка без маркировки

Крок 5. Оцінка вмісту.

Звичайно, подивитися, що знаходиться всередині баночки чи упаковки, ми можемо вже після покупки. Продукт усередині повинен відповідати опису. Звичайно, набагато простіше визначити копію, якщо ви вже користувалися цим засобом. Але якщо ви придбали товар вперше, ми радимо переглянути відгуки та опис кошти на сайті виробника. Продукт у будь-якому випадку не повинен викликати у вас підозри, тобто він не повинен розшаровуватись, дивно виглядати і мати жахливий аромат.

Оценка содержимого косметики

Де замовити оригінальну косметику в Україні?

Попередні п'ять кроків допоможуть вам у виборі косметики. Але, на жаль, деякі виробники навчилися так копіювати упаковки коштів і навіть консистенцію вмісту, що не професійним поглядом дуже складно запідозрити підробку. Тому ми все ж таки радимо купувати корейську косметику в офіційних і перевірених магазинах як Cosmic. Адже, купуючи у нас, ви можете бути точно впевнені в оригінальності продукції.

Наш інтернет-магазин Cosmic співпрацює лише з офіційними представниками корейських брендів, тому в нашому магазині ви не знайдете копій. Також, у нас постійно діють знижки на деякі категорії товарів для вашого вигідного шопінгу. У Cosmic є оптова програма, за якою можна вигідно купити оригінальну корейську косметику для себе чи бізнесу. Ви легко можете оформити замовлення, а ми якнайшвидше відправимо його до будь-якого міста України.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід