Як вибирати та користуватися масками від Dr.Jart+

Нанесення сироваток, тоніків, кремів та засобів для чищення – наші щоденні ритуали краси. На жаль, їх не завжди достатньо для вирішення всіх проблем шкіри. Іноді нам просто необхідні додаткові доглядові засоби. Особливо гарні у цьому корейські маски для обличчя.

Бренд Dr.Jart+ був заснований у 2004 році та моментально завоював Азію, а потім і ринки США та Європи. Саме завдяки цій торговій марці про корейську косметику заговорив увесь світ. Dr.Jart+ виробник косметичної продукції, що поєднує інноваційні наукові дослідження та креативний підхід. За кожним продуктом марки стоїть робота команди професійних дерматологів, які ретельно відбирають кожен компонент засобу. Тому ви не знайдете у складі хімічних барвників та ароматизаторів, мінеральних масел, парабенів та інших шкідливих для дерми інгредієнтів.

Как выбрать маску

Якщо ви ще не стикалися з продуктами бренду Dr.Jart+, то ідеальним способом для знайомства стануть маски для обличчя від цієї марки. Саме про них і йтиметься. Але спочатку давайте розберемося, що таке маска для обличчя .

Маски для обличчя: що це? Різновиди та особливості використання

Маска для обличчя – це концентрований коктейль із активних інгредієнтів, який забезпечує нашій шкірі інтенсивний додатковий догляд. Дія кожного продукту – прицільна і спрямована на вирішення конкретних проблем шкіри. У поєднанні з щоденними доглядовими засобами застосування масок дозволяє досягти дійсно приголомшливих результатів.

Как выбрать маску

Почати користуватися масками - ніколи не рано, і не пізно. Головне – підібрати правильний продукт.

Маски для обличчя можна класифікувати за різними параметрами – за віком, типом шкіри, за їх дією (наприклад, зволожуючі або тонізуючі) та консистенції (кремові, гелеві, тканинні та інші). Як вибрати маску для обличчя , яка підійде саме вам?

Вибирати маску за одним параметром не можна – враховуйте особливості своєї шкіри та проблему, яку хочете вирішити. Спробуйте, експериментуйте, і ви обов'язково знайдете ідеальний продукт!

Як користуватися маскою для обличчя: поради щодо застосування

Яку б маску ви не вибрали, перед її застосуванням слід правильно підготувати шкіру – вмитися та ретельно видалити залишки косметики.

Друга важлива порада – дотримуйтесь інструкцій. Як нанести маску, як зняти, скільки тримати на обличчі, і як часто використовувати - всю цю інформацію можна знайти на упаковці продукту. Чітко дотримуючись рекомендацій виробника, ви обов'язково досягнете потрібного ефекту.

Как выбрать маску

Великий вибір

Маски від бренду Dr.Jart+ – бестселери на ринку корейської косметики. В арсеналі бренду є гідрогелеві, тканинні та альгінатні маски. Рецептура кожної маски ретельно продумана та містить унікальні активні інгредієнти, які здатні подарувати особі люксовий догляд та усунути будь-які проблеми шкіри. Як вибрати маску Dr.Jart+ ? Ми допоможемо у цьому розібратися.

Как выбрать маску

Зволоження

Будь-який тип дерми потребує підтримки оптимального водного балансу. Зволожуюча маска з гіалуроновою кислотою – одна з лідерів серед шанувальниць корейської косметики. Продукт не тільки інтенсивно зволожує дерму, а й допомагає надовго утримати воду. Рослинні компоненти та витяжки з водоростей живлять дерму, сприяють її активній регенерації, та забезпечують шкіру всіма потрібними мікроелементами. Пантенол заспокоює та усуває подразнення. Один з основних інгредієнтів – гіалуронова кислота. Завдяки їй, дерма стає більш еластичною і більш пружною, а її рельєф помітно покращується. Це маст-хев засіб для власниць зневодненої шкіри, але також чудово підійде для нормального та комбінованого типу.

Как выбрать маску

Омолоджування

У боротьбі за збереження молодості дерми допоможуть масочки з ефектом, що омолоджує. Наш фаворит - моделююча маска з керамідами . Вона чудово живить і тонізує, підвищує пружність дерми та надає потужний ефект ліфтингу. Завдяки багатому складу вже після першого застосування мімічні зморшки на обличчі стануть менш помітними. Як використовувати маску Dr.Jart+ ? Дуже просто! Добре змішайте в баночці всі компоненти і нанесіть за допомогою шпателя на очищене обличчя. Через 25 хвилин зніміть масочку та насолоджуйтесь чудовим результатом!

Как выбрать маску

Тонізування

Тонус обличчя – один із найважливіших показників здоров'я та краси шкіри. Спробуйте чудову тонізуючу маску з білим нефритом і комплексом вітамінів , яка має прекрасний оздоровлюючий ефект на дерму – зволожує, знімає подразнення, впливає на роботу сальних залоз та активізує природні захисні функції епідермісу. Унікальний компонент, білий нефрит, зміцнює та надає ефективну відновлюючу дію на дерму, активізує відтік лімфи та допомагає вивести зайву рідину та токсини.

Как выбрать маску

Відновлюючі

Маски для відновлення - рятувальний круг для дерми, що втомилася. Вона допоможе вирішити масу проблем від нестачі вологи до тьмяного тону обличчя. Альгінатна маска з екстрактом ірландського моху підкорить вас своїм приголомшливим ефектом, який видно відразу після першого нанесення. Основа маски – альгінат, він є провідником активних компонентів, дозволяючи їм проникати глибоко в шари дерми. Маска має цілком натуральний склад, який подарує вашій особі свіжий і відпочиваючий вигляд.

Как выбрать маску

Очищаючі

Хочете мати досконалу дерму без дефектів та недосконалостей? Легко! У цьому допоможуть маски, що очищають, від Dr.Jart+. Тканинна маска з корисними оліями саліциловою кислотою очищає пори дерми від забруднень, усуває шлаки, приводить у норму вироблення шкірного себуму і бореться із запаленнями та подразненнями. Найкрасивіший рівний тон обличчя і чиста дерма – ось результат, що отримується від застосування такого засобу.

Чому маски не працюють: 5 поширених помилок

  • Девіз «що частіше, тим краще» не працює у випадку з масками. Однією-двох процедур на тиждень достатньо для насичення шкіри всіма необхідними корисними речовинами. Зловживаючи таким доглядом, ви ризикуєте отримати зворотний ефект.
  • Чомусь деякі думають, що якщо тримати маску довше, то ефект буде кращим – це помилка. Необхідно чітко дотримуватися інструкцій та витримувати вказаний час, інакше ви можете спровокувати подразнення та запалення шкіри.
  • Для отримання найкращих результатів від застосування маски для обличчя шкіра має бути повністю розслабленою. Не варто поєднувати цю процедуру з домашніми справами. Найкраще робити маску, перебуваючи у вертикальному положенні. Відкладіть всі турботи, увімкніть спокійну музику або улюблений фільм, і просто насолоджуйтеся процесом!
  • Маски можуть швидко та ефективно покращити стан вашої шкіри. Проте не можна покладатися лише цей продукт - без якісного щоденного догляду за обличчям хороших результатів не досягти. Не забувайте про регулярне очищення шкіри, застосування кремів і сироваток, правильне харчування та здоровий спосіб життя!
  • Існує думка, що домашні рецепти краси дуже корисні. Однак, між тими, що продаються в магазинах масками для обличчя та «натур продуктом», є істотна відмінність – активні інгредієнти сучасних косметичних засобів проникають глибоко в шкіру, а домашня косметика діє поверхнево. Якщо ви не готові зовсім відмовитись від натуральних рецептів, радимо чергувати їх з доглядовими засобами, придбаними в нашому інтернет-магазині.

ТОП-10: яку маску для обличчя краще купити?

Пропонуємо наш рейтинг масок для обличчя Dr.Jart+, заснований на відгуках наших покупців:

Найменування

Тип шкіри

Дія

склад

Ціна, грн

Vital Hydra Solution

 

Для комбінованої, нормальної та сухої

Оздоровлення зволоження, омолоджування, харчування

Рослинні витяжки, витяжки з водоростей, пантенол,

105

Cicapair Calming Mask

 

Для комбінованої, сухої, чутливої, проблемної

Усунення слідів втоми, поліпшення роботи клітин, вирівнювання відтінку дерми

Стовбурові клітини рослин

105

V7 Toning Mask Lightening

Для будь-якої

Тонізування, усунення токсинів, покращення відтінку дерми

Білий нефрит, набір вітамінів

79

Micro Jet Brightening Solution

Для будь-якої

Освітлення, розгладжування рельєфу дерми, очищення пір, зняття втоми та запалень

Рослинні олії та витяжки, алантоїн, стеаринова кислота

105

Intra Jet Wrinkless Solution

Для будь-якої

Омолодження, усунення зморшок, вирівнювання відтінку дерми, зволоження

Пептиди, амінокислоти

79

Water Jet Vital Hydra Sleeping Mask

Для будь-якої

Призначений для нічного застосування. Зволоження, усунення лущення, тонізування, вирівнювання відтінку дерми

Фітоніцид, витяжка червоних водоростей, квіткові витяжки

690

Good Night Intra Jet Firming Sleeping Mask

Для будь-якої

Призначена для нічного застосування Зміцнення, омолодження та відновлення дерми

Корисні олії та витяжки, колаген, коензим Q-10

690

Rubber Mask Firming Lover

Для будь-якої

Має підтягуючий ефект, покращує тон, зволожує

Витяжка водоростей та лісових ягід, алантоїн, пантенол

295

Shake & Shot Rubber Soothing Mask

Для будь-якої

Заспокоює, пом'якшує, покращує обмін, звужує пори

Викрутка гуави, бетаїн

209

Rubber Mask Moist Lover

Для будь-якої

Зволоження, бореться зі зморшками, освітлює пігментні плями, підтягує овал і знімає втому.

Корисні екстракти, пантенол, куркума, олія жожоба

295

У нашому інтернет-магазині корейської косметики COSMIC ви знайдете не лише ці продукти, а й іншу корейську косметику за найвигіднішими цінами!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід