Як правильно користуватися корейським тонером для обличчя та отримати максимум?

Нові косметичні засоби для догляду за собою завжди спочатку дивують, але через деякий час стають звичними та навіть необхідними. Корейський тонер для обличчя став справжнім бумом у соціальних мережах і вже встиг стати новим трендом. Як їм правильно користуватися? Сьогодні ми з вами розберемося у цьому питанні.

Тонер для лица

Коли наносити тонер для обличчя?

Цей засіб має досить широкий асортимент та спектр застосування. Завдяки тому, що в ньому міститься велика кількість активних та корисних для шкіри речовин, він може застосовуватися для:

  • зволоження;
  • харчування епідермісу, насичення його вітамінами та мікромінералами;
  • відлущування ороговілого шару;
  • зняття роздратування, почервоніння;
  • усунення акне, чорних крапок, сальних пробок;
  • пом'якшення і т.д.

Про всі види даної продукції та їх призначення ми вже говорили з вами у статті про те, як вибрати тонер для обличчя . Рекомендуємо вам звернути на неї увагу, оскільки правильно придбаний продукт – це запорука його результативності.

Тонер для лица

Як правильно наносити тонер для обличчя?

Насамперед, необхідно підготувати свою шкіру. Попередньо обов'язково змийте макіяж та вмийтеся з використанням пінки або спеціального мила. Тільки після цього можна братися до застосування засобу.

Налийте краплю тонера (вона має бути невеликою, розміром з монету) собі на долоні або ватяний диск, потім починайте наносити його на обличчя подушечками пальців масажними рухами, починаючи від щік і рухаючись до носа. Обходьте область навколо очей, оскільки вона дуже ніжна і потребує окремого догляду.

Коли засіб почне всмоктуватись, можна прискорити цей процес, акуратно «вбиваючи» його.

Тонер для лица

Як використовувати тонер за корейським методом 7 шарів?

Кореянки мають свою особливу систему догляду за шкірою обличчя, яка включає безліч різноманітних засобів, і методи їх застосування іноді відрізняються від наших. Теж стосується і тонера. Щоб досягти максимального зволоження та результату від його використання, вони застосовують метод «7 шарів». Пропонуємо вам покрокову інструкцію для цього способу:

Крок 1. Ретельне очищення. Для цього кореянки використовують, як правило, гідрофільне масло, оскільки воно найкраще усуває забруднення та розщеплює навіть стійкий макіяж. Після цього необхідно вмиватися з використанням пінки або гелю.

Крок 2. Нанесення першого шару. Робиться це на вологе обличчя, найкраще з використанням ватного диска вздовж масажних ліній.

Крок 3. "Вбиваємо". Поки тонер ще не встиг висохнути, рухами починайте «вбивати» його в шкіру для більш глибокого і швидкого проникнення.

Крок 4. Інші 5 шарів. Як тільки шкіра повністю вбере тонер, повторіть вказані вище кроки (крім першого).

Крок 5. Запечатуємо. Для закріплення отриманого результату нанесіть зверху зволожуючий крем, він допоможе дермі зберегти всю накопичену вологу протягом доби і залишатись свіжою навіть у спеку.

Скільки разів можна використовувати тонер для обличчя?

Корейські тонери для обличчя - це щоденний доглядовий засіб, тому можна застосовувати його щовечора та ранку в комплексі з догляду за собою. Деякі продукти мають певні курси застосування. Наприклад, що омолоджує або відновлює можуть наноситися з перервами, раз на два дні або раз на тиждень, залежно від сили активних компонентів.

Як краще використовувати тонер для обличчя у комплексі догляду за собою?

У корейській доглядовій системі даний продукт знаходиться другим по черзі застосування відразу після вмивання. Найкраще наносити його на ніч, так як на зволожену шкіру макіяж може лягти нерівно, або у вас не вийде досягти бажаних відтінків при його виконанні.

Влітку, особливо якщо у вашому регіоні спекотна погода, кількість тонера можна збільшити, тому ви дозволите вашій шкірі залишатися бездоганною протягом дня.

Якщо ви ще точно не визначилися, який саме продукт вибрати, або шукайте для себе щось нове, рекомендуємо вам ознайомитися з нашим рейтингом тонерів для особи , в якому ми вибрали для вас тільки найкращі засоби догляду.

На цьому наша стаття добігає кінця, сподіваємося, що вона відповіла на всі ваші запитання. Ваш інтернет-магазин корейської косметики . До нової зустрічі!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід