Як правильно використовувати кислотний пілінг?

Якщо ви придбали кислотний пілінг , настав час дізнатися, як їм правильно користуватися. Робити це потрібно обережно, особливо якщо ви використовуєте засоби глибокого проникнення. Перед використанням необхідно бажано отримати консультацію фахівця.

Кислотный пилинг

Як використати кислотний пілінг?

Це досить просто. Перед тим, як наносити засіб, необхідно повністю очистити своє обличчя від косметики. Робити це можна за допомогою міцелярної води або інших засобів, головне, щоб вони не містили жирних масел, барвників або ароматизаторів.

Після цього можна рівномірно розподіляти пілінг по всій особі, уникаючи попадання на слизову або ніжну ділянку шкіри (століття, губи тощо).

Тримати його потрібно вказаний час за інструкцією, але не більше. Після чого змити водою, при цьому не даючи їй потрапляти в очі, ніс і т.д.

Після закінчення процедури необхідно використовувати крем або іншу косметику для того, щоб унеможливити пересихання шкіри та прискорити регенерацію клітин. Іноді для нейтралізації дії кислоти необхідно докуповувати додатковий гель, тонік тощо. Тому перед використанням уважно читайте вказівки.

Кислотный пилинг

Як правильно наносити кислотний пілінг?

Так як він має найчастіше рідку структуру, то розподіляється по шкірі швидко і рівномірно, без посилених втирань. Робиться це виключно за допомогою ватного диска.

Коли використати кислотний пілінг найбільш оптимально?

Якщо ви стали помічати, що ваша шкіра почала втрачати пружність або, що пігментні плями і сліди акне стали занадто помітні, це означає, що час купувати цей засіб. Крім цього, воно ефективно омолоджує та оздоровлює дерму.

А про те, як правильно вибрати кислотний пілінг , яких видів він буває і на що вони спрямовані, ви можете дізнатись із відповідної статті у нас на сайті.

Щодо часу доби нанесення, то тут особливих вимог немає. Але найчастіше дівчата користуються пілінгом перед сном під час загальних процедур, що очищають, нарівні з масками і вечірніми кремами. Тому що саме в цей час можна безпроблемно зняти з себе макіяж і дати своїй особі спокійно відпочивати протягом усієї ночі.

Кислотный пилинг

Скільки разів можна використати кислотний пілінг?

Фахівці рекомендують використовувати цю продукцію не більше ніж раз на тиждень, в окремих випадках два, оскільки надмірне використання може призвести до пошкодження і мікротріщин зовнішнього захисного шару шкіри.

У випадку, якщо ви проходите процедуру в клініці, її ефект може тривати понад два тижні. Точний час вам скаже фахівець.

Як краще використати кислотний пілінг?

Якщо ви боїтеся відразу наносити засіб на обличчя, використовуйте його невелику кількість на зап'ясті і подивіться на реакцію. Якщо подразнень і почервоніння не виникне, можете сміливо починати користуватися ним. Така корейська косметика має використовуватися вкрай дбайливо та обережно.

Якщо ви ще ніяк не можете визначитися з вибором, і вас мучать сумніви, рекомендуємо вам прочитати статтю «Що таке кислотний пілінг? Чудо косметики чи піару?» , де ми знайомимо наших читачів з найкращими товарами корейських виробників, які відносяться до цієї продукції.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід