Як правильно використовувати кисневу маску

Кумедна піна, широка посмішка на обличчі блогерів та захоплені відгуки від дівчат з усього світу. Киснева маска – новий б'юті засіб для освіження, очищення та омолодження шкіри, який справив справжній фурор серед любителів краси. З цієї статті ви дізнаєтеся, як нею користуватися та отримаєте відповіді на найпопулярніші запитання.

Кислородная маска

Як правильно наносити кисневу маску?

Це залежить від того, який вид ви обрали. Кремові легким шаром намазуються по всій поверхні обличчя, після чого засіб починає взаємодіяти з киснем і пінитися. Багато дівчат відзначають, що їм дуже подобається легке відчуття лоскоту, яке допомагає їм розслабитися. Після того як реакція закінчиться, необхідно вмити особу для того, щоб змити засіб. Практично відразу після застосування ви відчуєте та побачите результат.

Тканинні ж просто кладуться на обличчя відповідно до отворів для очей, носа та рота. Через час просочена тканина також починає «обростати» пухирцями повітря.

Зазвичай засіб слід потримати на обличчі протягом 5 хвилин. Але все залежить від особливостей складу. Тому перед використанням обов'язково читайте інструкцію.

Якщо не можете вирішити, який варіант краще, то рекомендуємо переглянути наш рейтинг кисневих масок для обличчя , де ми розповідаємо про кращу продукцію. Вона має різну вартість та якість, так що вибір залишається за вами.

Кислородная маска

Скільки разів можна використати кисневу маску?

Як правило, застосовується така корейська косметика раз на тиждень чи два, але не більше, оскільки вона має тривалий та стійкий ефект омолодження та зволоження шкіри, який подарує їй природний блиск та красу. Крім того, на цей період ви можете забути про висипання і чорні точки.

Кислородная маска

Коли використовувати кисневу маску?

Час доби не має значення, наносите її тоді, коли вам це буде найзручніше: вранці перед роботою, вдень під час перерв або до того, як лягти спати. Ми рекомендуємо робити це у свій вихідний. Коли ви можете розслабитися і провести повний домашній комплекс процедур догляду за шкірою свого обличчя, а також тимчасово побути без макіяжу. Адже для того, щоб застосування засобу справді мало результат, важливо, щоб дерма «дихала», а пори не були забиті.

Як найкраще використовувати кисневу маску для максимального результату?

Після того, як реакція закінчиться, і ви відчуєте, що бульбашки припиняють лопатися, буде не зайвим зробити легкий масаж круговими рухами. Таким чином, засіб проникне глибше в шкіру і надає максимальну дію.

Крім цього, рекомендується наносити її на чисте сухе обличчя без макіяжу і після вмивання, щоб пінка краще проникала в пори і виводила навіть стійкі залишки косметики, а також знімала запалення.

На цьому наші корисні поради закінчуються. Ми раді, що ви прочитали цю статтю до кінця і сподіваємося, що вона була для вас достатньо інформаційною. Також рекомендуємо прочитати про те, як правильно вибрати кисневу маску , щоб точно не помилитися при покупці!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід