Як використовувати корейську маску для волосся

Бьюті ринок пропонує безліч продуктів для догляду за волоссям. На жаль, не всі з них виправдовують очікування. І кошти з мас-маркету, і дорогий «люкс» часто не справляються зі своїм завданням. Адже так хочеться знайти той заповітний продукт, який зробить локони такими ж красивими як у рекламі. Корейська маска для волосся допоможе у боротьбі за розкішну та здорову шевелюру.

Корейская маска для волос

Секрет успіху азіатської косметики у її збалансованих натуральних формулах та якісних інгредієнтах. Завдяки численним відгукам б'юті-блогерів, з масками з Південної Кореї вже познайомилося багато дівчат. А якщо ви ще не пробували це чудо-засіб, то радимо терміново розпочати. Але перед цим варто дізнатися, як правильно вибрати корейську маску для волосся і як її використовувати, щоб отримати максимальну користь.

Корейская маска для волос

Як використовувати корейську маску для волосся

Маска для волосся, а то й не одна, обов'язково має бути в арсеналі кожної жінки. Цей засіб, який інтенсивно доглядає локонів, покращує їх загальний стан, але при цьому націлене на вирішення конкретних проблем. Завдяки концентрованому міксу з активних інгредієнтів, маски не просто надають тимчасовий косметичний ефект, вони проникають у «серце» волосків, оздоровлюючи їх зсередини.

Спосіб застосування маски залежить від її типу та призначення. Перед використанням будь-якого продукту ознайомтеся з інструкцією та дотримуйтесь рекомендацій виробника. Якщо на етикетці написано нанести на 15 хвилин, то не слід тримати маску довше - неправильне застосування може призвести до небажаних наслідків для ваших локонів.

Корейская маска для волос

Як правильно наносити корейську маску для волосся

Розподіляйте продукт рівномірно по всій довжині, уникаючи прикореневої зони. Виняток становлять лише засоби, призначені для догляду за шкірою голови. Прочешіть шевелюру пальцями або гребенем з рідкісними зубцями, щоб кожна волосина була покрита маскою. Робіть це дуже обережно, не смикаючи волосся.

Для того, щоб маска проникла якнайглибше в структуру волосся, необхідно, щоб лусочки кутикули були відкриті. Для цього потрібно помістити волосся під спеціальну термошапочку або укутати його теплим рушником. Після зазначеного терміну змийте засіб теплою водою.

Як часто використовувати корейську маску для волосся

Маска має дуже насичений склад, тому не підходить для щоденного вживання. Особливо це стосується поживних масок, що відновлюють. Перенасичення волосся може призвести до зворотного ефекту - надлишки осядуть на локонах, обважнять їх і зроблять тьмяним. Достатньо використовувати засіб не більше 1-2 разів на тиждень.

Корейская маска для волос

Скільки разів потрібно використати корейську маску для волосся

Найчастіше, щоб досягти потрібного ефекту, необхідно запастись терпінням на курс процедур не менше 1-2 місяців. Однак корейські маски настільки хороші, що вже після першого застосування, ви побачите, як ваші локони змінюються на очах, і з неживої «соломи» перетворюються на гладкі та блискучі.

А що радять експерти?

  • Не мийте волосся занадто гарячою водою, нехай вона буде прохолодною - кутикула закриється і "запечатає" корисні речовини всередині волосся.
  • Перш, ніж повністю змити маску, трохи змочіть, помасажуйте і спіньте волосся.
  • Після нанесення маски кондиціонер використовувати немає сенсу. Маска діє набагато інтенсивніше, тому від нього не буде жодної додаткової користі.
  • Якщо поєднувати кошти одного бренду або однієї лінійки, ефект буде набагато сильнішим.
  • Не варто часто чергувати різні типи масок. Якщо ви почали використовувати один продукт, дочекайтеся закінчення курсу процедур, а потім спробуйте новий засіб.
  • Трихологи впевнені, що наносити маску потрібно на вимите і підсушене, але ніяк не на вологе волосся. В іншому випадку, молекули води заповнять весь простір між лусочками кутикули, і для маски просто не залишиться місця, а волосся не зможе увібрати достатню кількість поживних речовин.

У нашому магазині ( корейська косметика Україна ) найширший асортимент доглядової косметики для волосся від найкращих корейських брендів. Ми вже згадували рейтинг корейських масок для волосся в нашому блозі, можливо, саме серед них ви знайдете свого фаворита.

Відгуки

Шикарная маска, волосы очень мягкие, шелковистые и блестят, правда с ней надо повозиться, но оно того стоит.
Дуже крута масочка! Волосся після використання стає відновленим, сяючим і шовковистим!
Дуже крута маскочка! Волосся після використання стає відновленим, сяючим і шовковистим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід