Як використовувати корейську маску для обличчя: поради та помилки

Щоб наш личко виглядав гарним, доглянутим і здоровим, щоденної б'юті-рутини часом недостатньо. Іноді шкіра потребує додаткового інтенсивного догляду, як ґрунт у добриві. Ринок краси пропонує багато різних засобів, але один з найефективніших і найдоступніших з них це корейська маска для обличчя .

Цей продукт недаремно користується такою популярністю у жінок у всьому світі. Азіатські маски відрізняються від колег натуральними вивіреними складами, високою якістю інгредієнтів, а головне - дають швидкий результат. Однак, будь-який косметичний продукт слід застосовувати правильно. Ми вже писали про рейтинг корейських масок для обличчя , а в цій статті хочемо розповісти про основні правила їх використання.

Корейская маска для лица

Як використовувати корейські маски для обличчя

Сьогодні на прилавках онлайн магазинів та косметичних бутиків є широкий вибір цього диво-кошту. Корейські маски відрізняються як за призначенням, так і за своєю формою та текстурою. Ви можете зустріти тканинні і гідрогелеві експрес-маски, альгінатні, глиняні, грязьові крем-маски, що не змиваються і змиваються, і, нарешті, незвичайні корейські винаходи - баббл і сплеш маски. У кожного з цих типів є свої нюанси та тонкощі. Однак при використанні будь-якої маски, необхідно дотримуватися основних правил, щоб «вичавити» з продукту максимум користі.

  • Уважно ознайомтеся з інструкцією на упаковці продукту та дотримуйтесь її неухильно. Як готувати, наносити, скільки тримати і як змивати маску - зазвичай вся ця інформація є на етикетці поруч із переліком інгредієнтів.
  • Наносите маску на попередньо очищену шкіру, інакше ви не отримаєте очікуваних результатів, і ризикуєте закупорити пори.
  • Не тримайте маску на обличчі довше за вказаний час – це помилка. У випадку з глиняними, грязьовими та іншими масками, що очищають, ви можете не тільки пересушити шкіру, але і заробити роздратування. Що стосується тканинних та гідрогелевих масок, їх так само не варто залишати довше півгодини, а тим більше на ніч – після того, як основа висихає, вона починає витягувати вологу зі шкіри, а це нам зовсім не потрібно.
  • Якщо ви відчуваєте дискомфорт, свербіж або печіння, слід видалити маску з обличчя негайно – можливо, вона не підходить вам.
  • Власницям чутливої та схильної до алергії шкіри перед використанням маски краще провести тест на внутрішній стороні зап'ястя.
  • Робіть маску в розслабленому стані – ефект від такої процедури буде кращим, а шкіра засвоїть весь необхідний догляд.
  • Застосування продуктів одного бренду або однієї лінійки дозволить досягти кращих результатів.
  • Не варто робити маски дуже часто. Перебір поживних речовин, як і їхня нестача, шкодить шкірі.
  • Для нічного догляду вибирайте маски з упором харчування шкіри. Занадто велика кількість зволожуючих компонентів у засобі може призвести до набряків та опухлої особи.

Корейская маска для лица

Коли використовувати корейські маски для обличчя

Якщо ваша шкіра не має яскраво виражених дефектів та проблем, то косметологи радять включати маски у свій догляд з 25 років. Власницям проблемної та жирної шкіри можна починати застосовувати очищувальні та заспокійливі масочки з більш раннього віку.

Що стосується часу доби, то маски можна робити як вранці, так і ввечері – у будь-який зручний для вас час.

Як часто використовувати корейські маски для обличчя, залежить від типу та потреб вашої шкіри. Абсолютно будь-яка шкіра потребує зволоження, підживлення та очищення, так що як мінімум ці типи повинні бути у вашому побуті постійно. Поле 35-40 варто додати ще й anti-age продукти, які допоможуть загальмувати вікові процеси та стануть гарною профілактикою старіння шкіри.

Оптимальна частота використання масок трохи більше 2-3 разів на тиждень, а процедуру очищення шкіри можна проводити щотижня.

Корейская маска для лица

Як правильно наносити корейські маски для обличчя

Найзвичніший і знайомий нам спосіб нанесення маски – масажними лініями, акуратно і не розтягуючи шкіру. Ми хочемо поділитися ще кількома корисними лайфхаками на цю тему від експертів-косметологів:

  • Маску можна наносити пальцями, але якщо у вас є силіконовий шпатель або кисть для масок - зробити це буде зручніше, і продукт розподілиться по шкірі рівномірніше.
  • Накладаючи маску від центру до периферії обличчя, ви покращите відтік лімфи, а нанесення продукту знизу нагору активує приплив і циркуляцію крові.
  • Якщо попередньо трохи розпарити обличчя, то пори відкриються, і потрібні речовини проникнуть набагато глибше.
  • Зволожуючі маски добре наносити відразу після прийняття душу і прямо у ванній кімнаті, тоді такі компоненти, як гіалуронка або гліцерин, притягнуть в шкіру більше вологи з повітря.
  • Якщо гідрогелеві або тканинні маски ненадовго покласти в холодильник перед застосуванням, ви отримаєте приємний бонус у вигляді ефекту, що охолоджує і заспокоює.

Скільки разів можна використати корейські маски для обличчя? Якщо йдеться про маски в індивідуальній упаковці, особливо тканинних або гідрогелевих, то вони розраховані тільки на одне застосування, і після завершення процедури вирушають в брухт. Одноразові wash off маски також не варто зберігати у відкритому вигляді, тому не варто заощаджувати та залишати частину продукту «на потім».

Якщо ви вирішили побалувати своє обличчя шикарним доглядом, почитайте про те, як правильно вибрати корейську маску для обличчя .

Найбільший вибір оригінальної азіатської продукції за супер привабливими цінами ви знайдете тільки у нас - корейська косметика в інтернет-магазині COSMIC .

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід