Що таке моделююча маска для обличчя

У корейській продукції можна знайти багато різних масок з різними ефектами і методом застосування. Але лідером серед усіх їх, як для домашнього, так і салонного використання залишається моделює маска, що омолоджує, для обличчя . Цей популярний професійний косметичний засіб живить, зволожує та відновлює шкіру. У салонах її часто використовують після всіх косметичних процедур на обличчі для того, щоб шкіра отримала харчування вітамінами та відновилася після процедур. Нерідко під неї додатково наносять крему або сироватки, оскільки маска значно посилює їхній ефект.

Быстродействующая маска для лица

Особливості моделюючих масок

Найчастіше вони застосовуються вже для в'ялої шкіри. Так як їх основна функція підтяжка шкіри обличчя та шиї. Вони застигають на обличчі щільною кіркою, схожою на гіпс, яку знімати потрібно максимально акуратно, щоб не зіпсувати набутий ефект. Найкраще, коли це робить саме професіонал. Але ви також можете використовувати її та вдома.

Особливим є склад таких масок, до якого входять:

  • Мінерали.
  • Вітаміни, які потрібні для шкіри.
  • Альгінова кислота.
  • Протеїни.

Різні виробники надають різний склад мінералів, вітамінів та протеїнів, які мають певний ефект. Але головним компонентом залишаються бурі та червоні водорості. Їхнє зростання припадає на серпень і вересень, тому виготовлення цієї косметичної продукції непостійне, що впливає на її кількість у магазинах та ціну.

При цьому структура маски дозволяє матеріалу проникати у всі важкодоступні місця на шкірі, які не проникає крем або звичайна маска.

Быстродействующая маска для лица

Види моделюючих масок

Альгінатна маска для обличчя, що моделює, досить специфічна і тому має не так багато підвидів. Але вони мають суттєві відмінності.

Базова . Використовується для зволоження та ліфтингу. В їх основу входить мінеральна вода або сироватка.

Колагенова . Додає шкірі пружності. В основу її виготовлення входить колаген, який забезпечує пружність шкіри. Часто використовується вже зрілішими жінками, у шкірі яких природного колагену не вистачає, через що вона стає в'ялою.

Хітозанові . Підтягують шкіру обличчя та шиї. Також мають ефект зволоження та відновлення клітин. Зазвичай використовуються людьми із сухою шкірою.

Корейська гіпсова маска для обличчя. Ця маска схожа з гіпсовою тим, що вона застигає подібним чином. Завдяки такому ефекту, маска проникає у всі пори та зморшки. Це дає ефект згладжування, омолодження та підтягнутості шкіри.

Навіщо потрібна маска, що моделює?

Вона підійде для людей віком понад 30 років, оскільки вона надає омолоджуючий ефект, якого ви не досягнете звичайними сироватками та масками. Також вони потрібні тим, кого не влаштовує їхній тон обличчя або є проблеми з гідробалансом. Також вона допоможе вам підтягнути шкіру обличчя та навіть шиї.

Рейтинг моделюючих масок для обличчя

Всі корейські маски мають чудовий ефект, якого ви не досягнете, використовуючи маски виробників інших країн. Але навіть серед усієї цієї продукції виділяють найкращі.

Быстродействующая маска для лица

Dr. Jart+ Dermask Shaking Rubber Luminous Shot . У цієї маски досить незвичайний дизайн упаковки, яку неможливо сплутати ні з якою іншою. Вона підходить для дівчат 18 років та старших. При цьому має ефект зволоження, відновлення, омолодження та відновлення шкіри. Підходить практично для будь-якого типу шкіри.

Быстродействующая маска для лица

Dr. Jart+ Dermask Rubber Mask Moist Lover . Це досить незвична маска яскравого блакитного кольору. Використовується для усунення зморшок, сухості, лущення та «качиних лапок». Добре підтягує та омолоджує шкіру. Підходить для дівчат 18 років та більше.

Быстродействующая маска для лица

Dr. Jart+ Rubber Mask Clear Lover . Це маска, що моделює. Підійде для підлітків, оскільки покликана боротися з прищами та очищає забиті пори. Підходить для всіх типів шкіри.

Быстродействующая маска для лица

Моделююча Маска Омолоджувальна З Екстрактом Лісових Ягід Dr. Jart+ Rubber Mask Firming Lover . Ця швидкодіюча маска для обличчя має велику популярність серед дівчат та молодих дам. Її гарний дизайн та висока ефективність створюють потужний коктейль, який так приваблює покупців.

Маска згладжує мімічні зморшки, надає ліфтіг-ефект, зволожує та відновлює шкіру. Також живить обличчя необхідними вітамінами та вирівнює тон шкіри.

Ця маска особлива тим, що в ній міститься екстракт лісових ягід, що дає масці не тільки приємний запах, але ще й ряд корисних для шкіри вітамінів. Крім цього, екстракт покращує приплив крові та активізує обмінні процеси.

У використанні маска досить проста. Перед використанням не забудьте очистити своє обличчя від косметики та пилу. Після цього можна наносити есенцію з капсули на шкіру, а потім маску, яка йде в комплекті. Через 25 хвилин необхідно акуратно зняти маску легким, не рваним рухом.

Якщо ви хочете дізнатися більше інформації про те, як вибрати маску для обличчя, то ви завжди можете звернутися до консультантів нашого інтернет-магазину Cosmic ( корейська косметика Київ ). Тільки у нас ви можете придбати найякіснішу корейську косметику!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід