Чим відрізняється bb крем від сс крему?

Макіяж, що доглядає шкіру

Сучасний вибір декоративної косметики іноді вражає, а часом викликає непорозуміння. Адже, на полицях магазинів можна зустріти величезну кількість нових назв та форматів косметики. Здавалося б, ще недавно ніхто і подумати не міг, що тональна основа може доглядати обличчя. Але з появою ВР та СС кремів, це швидко змінилося. Адже, ці продукти придбали колосальний успіх, як у сфері візаж, так і в повсякденному житті. Але різниця між цими засобами - бб і сс кремами, абсолютно незрозуміла для багатьох людей і викликає багато питань. Начебто одне й теж, а начебто й ні. Тому в цій статті ми розповімо вам, чим відрізняються ББ та СС креми, і як вони працюють на шкірі. Але, для того щоб зрозуміти чи є відмінність, для початку потрібно розібратися, що кожне з цих коштів є.

Головне про BB-креми

ВВ крем став першим тональним засобом, який поєднав у собі функції тонального крему, що доглядає, для обличчя. Його повна назва розшифровується як "Blemish Balm" або "Beauty Balm", що в перекладі означає "бальзам, що приховує недоліки" або "Б'юті бальзам". Продукт не дарма викликав такий резонанс у б'юті сфері. Адже, якщо спочатку візажисти змішували тональну основу зі зволожуючим кремом, щоб створити на обличчі рівне, легке та коректувальне покриття, зараз – за допомогою одного бб-крему можна забезпечити гарний макіяж та одночасно догляд за шкірою. Унікальність даного засобу полягає в тому, що він поєднує у складі ідеальні пропорції доглядових та коригувальних компонентів. Завдяки такій формулі ВВ крем активно маскує недоліки на поверхні дерми, вирівнює тон обличчя, оберігає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища, також забезпечує глибоке зволоження шкірного покриву і підтримує оптимальний Ph баланс.

Те, що потрібно знати про CC-крем

СС-крем було створено та випущено у продаж, вже після BB-крему. Розшифровка абревіатури звучить як "color correction", тобто "корекція кольору". В принципі, основні функції, такі як: маскування недоліків, захист шкіри від ультрафіолету, зволоження та активний догляд, сс-крем перейняв від свого попередника. Але, сс креми - це насамперед, продукти, створені спеціально для корекції кольору обличчя, вирівнювання тону та мікрорельєфу дерми, чим відрізнятимуться від bb крему. Тому містять у своєму складі компоненти, які допомагають боротися з почервоніннями, пігментними плямами, пост акне або куперозом. А їх коригувальні речовини покликані якісно маскувати дані проблеми на шкірі. CC-крем на відміну від BB, має більш легку, невагому і напівпрозору текстуру, яка не «замаже» недоліки, а зробить таку корекцію кольору на шкірі, що цих недоліків взагалі не буде помітно.

Основні відмінності ВР та СС кремів для обличчя

  1. Різні пропорції доглядових компонентів. Обидва засоби мають склад з доглядаючими інгредієнтами і високим ступенем захисту від ультрафіолетових випромінювань. Але різниця між продуктами в тому, що BB крем містить у складі більше зволожуючих або поживних речовин, ніж CC.
  2. Особливості текстури та фінішу. СС-креми мають невагому і легку текстуру, яка лягає на шкіру легкою пудровою вуаллю, тому вони переважно добре підходять для власниць жирної шкіри. А ось вв креми, відрізнятимуться тим, що мають більш поживну консистенцію, ніж сс креми. Така текстура ефективно працюватиме на зволоження дерми. Вони відмінно підійдуть для сухої або схильної до сухості шкіри.
  3. Різний ступінь покриття. Однією з основних відмінностей сс і бб кремів є різний вміст пігменту в складі. Адже, бб крем має високий вміст пігменту, за рахунок чого допомагає досягти покриття середньої щільності. Тобто він легко перекриє різні нюанси на шкірному покриві. А ось СС креми, відрізняється маленьким відсотком пігменту в складі і має більш легкий ступінь перекриття, ніж бібі. Завдяки чому вони взагалі не помітні на обличчі, і повністю зливаються з тоном шкіри.

Створюємо ідеальний тон обличчя разом із магазином Cosmic

На нашому сайті інтернет-магазину Cosmic, у розділі «макіяж» ви знайдете таку величезну різноманітність бб і сс кремів від найкращих корейських виробників. Адже саме корейські тональні засоби славляться своєю багатофункціональністю та високою якістю. Скориставшись зручним інтерфейсом сайту, ви з легкістю зможете підібрати потрібний крем або СС, також прочитати чесні відгуки наших покупців про кожен товар. Ми гарантуємо швидку та безкоштовну доставку по всій Україні, а також кешбек з кожної покупки. У нас найвигідніша ціна на корейську косметику, щоб у кожного була можливість забезпечити гарний макіяж і догляд за обличчям.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід