Бальзам або кондиціонер для волосся, ось у чому питання

Доглядаючи за своїм волоссям, ми постійно використовуємо бальзам або кондиціонер. Це базові продукти, які ми застосовуємо після кожного миття волосся. Напевно, кожен, хоч іноді думав про те, чому це різні засоби і чим вони відрізняються один від одного? Адже результат на пасмах у принципі однаковий, а на баночках написані різні назви. У цій статті ми докладно про це поговоримо.

Бальзам та кондиціонер для волосся – це однакові засоби?

Ці продукти максимально схожі між собою, тому для багатьох дивно, що в них є якась різниця. Вони по суті виконують ті самі функції, тому давайте розбиратися.

Бальзам для волосся - це засіб для догляду, для поліпшення стану пасм. Він містить у своєму складі достатню кількість корисних інгредієнтів, які допомагають відновити, наситити та оздоровити локони. Також, бальзам покриває волосинку невидимою плівочкою, чим забезпечує захист від негативного впливу зовнішніх факторів. Після використання цього засобу волосся стає гладким, блискучим і легко розчісується.

Кондиціонер – це доглядовий кондиціонуючий продукт для волосся. Він часто має трохи менш насиченим складом, але має ті ж властивості, що і бальзам. Кондиціонер пом'якшує пасма, знімає статику, дарує волоссю сяйво, робить його гладким і шовковистим.

Отличие бальзама от кондиционера

У чому різниця між бальзамом та кондиціонером для волосся?

Обидва засоби містять у своєму складі безліч корисних інгредієнтів, таких як: кератин, вітаміни, амінокислоти, протеїни, олії, рослинні екстракти і т.п. Всі ці компоненти благотворно впливають на здоров'я та зовнішній вигляд нашого волосся.

Фахівці вважають: основною відмінністю бальзаму від кондиціонера є те, що бальзам містить більш високу концентрацію активних компонентів. На цьому вся вагома різниця і закінчується. Це насправді, однакові продукти, які виконують одні й самі функції, дають однаковий результат і ефект на пасмах. Головне, щоб продукт підходив вашим кучерям і заповнював їх потреби.

Бальзам чи кондиціонер, якому засобу віддати перевагу?

Якщо ви дбаєте про своє волосся, ви повинні обов'язково пам'ятати про те, що косметичні засоби ми підбираємо виходячи з типу шкіри голови та стану волосся. Тому, немає значної різниці це буде кондиціонер або бальзам. Головне, щоб засіб відповідав вашому запиту та давав бажаний результат на пасмах. Але ми можемо дати кілька порад:

-Якщо ви володієте жорстким, сухим, щільним і пористим волоссям, тоді вам точно потрібно звернути увагу на поживні бальзами.

-Тонким пасмам, які позбавлені об'єму варто придивитися до кондиціонерів або легких бальзамів, які не будуть перевантажувати волосся.

Як правильно та ефективно використовувати кондиціонери та бальзами для волосся?

Ці засоби є базовими продуктами догляду за волоссям. Тому їх правильне використання вже приведе до хороших результатів на пасмах. Оскільки бальзам і кондиціонер не мають суттєвих відмінностей, ці правила відносяться до обох продуктів:

  1. Обов'язково використовуємо кондиціювання після кожного миття волосся. Адже, вони мають накопичувальну дію і допомагають розплутати мокрі пасма без пошкоджень.
  2. Не наносьте продукти на прикореневу зону, відступайте хоча б 5-6 см, щоб не спровокувати жирність волосся.
  3. Тримайте бальзам або кондиціонер на волоссі стільки, скільки зазначено в інструкції. Не потрібно використовувати їх замість маски, це різні продукти.
  4. Якщо змивати ці засоби трохи прохолодною водою, волосся буде більш пружним і еластичним.
  5. Завжди підбирайте тільки ті бальзами та кондиціонери, які підходять вам за типом шкіри голови та волосся (навіть незважаючи на те, що ми не наносимо їх на коріння).

Нанесение кондиционера на волосы

Де придбати хорошу професійну косметику для волосся?

У чому відмінність бальзаму від кондиціонера ми розібралися, тепер розберемося де дані продукти купити. Насправді придбати косметику для волосся зараз можна у багатьох магазинах. Але, на жаль, не всі вони можуть похвалитися якістю та оригінальністю товару. Тому варто віддати перевагу офіційним магазинам таким, як Cosmic. Наш інтернет-магазин Cosmic працює тільки з офіційними представниками брендів, щоб у вас не виникло питань щодо якості продукції. У нас ви легко підберете собі професійний корейський кондиціонер для волосся або бальзам, при цьому скориставшись вигідними знижками.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід