Все, що потрібно знати про корейські шампуні

У сучасному ритмі життя, який потребує постійної активності та прийняття змін, дуже складно встежити за здоров'ям шкіри голови та станом волосся. Постійно нові зачіски, завивки, велика кількість лаків і фарб впливають на стан нашої шевелюри. І найкращим порятунком для неї стане правильно підібраний корейський шампунь .

Як підібрати корейський шампунь

Перш ніж бездумно купувати найдорожчу продукцію, варто визначити, який саме шампунь вам потрібний. Існує кілька видів корейських шампунів:

Корейский шампунь

Відновлюючий . Його пряме призначення це відновити пошкоджене волосся. Він надасть їм блиску, пишноти, відновить посічені кінчики, забезпечить живлення шкіри голови та очистить її. Багато позитивних відгуків про Esthetic House CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Shampoo .

Корейский шампунь

Зміцнювальний. Назва говорить сама за себе. Він надасть волоссю блиску та пишності, а також зміцнить його та відновить пошкоджений волосяний покрив. Рекомендуємо спробувати Mise En Scene Perfect Serum Shampoo .

Корейский шампунь

Органічний . До його складу входять тільки натуральні та чисті олії та екстракти. Він допомагає волоссю рости швидше, знижує жирність шкіри, відновлює та очищає. Один з варіантів - Whamisa Organic Seeds Ferment Shampoo .

Корейский шампунь

Зволожуючий . Якщо шкіра вашої голови чи волосся надто сухе, то це засіб саме для вас. Зволоження, відновлення та очищення це його функції. Оптимальний вибір - La'dor Moisture Balancing Shampoo .

Корейский шампунь

Від лупи . Завдяки спеціально підібраному складу, має антибактеріальний та протигрибковий ефект. Захищає від негативної дії зовнішніх факторів. Дерматологи рекомендують La'dor Pure Henna Shampoo .

Корейский шампунь

Безсульфатний . У цьому шампуні містяться лише натуральні речовини, без хімічних домішок. Він практично гіпоалергенний, не сушить шкіру і добре очищає. Приклад такого шампуню - Lador Triplex Natural Shampoo .

Корейский шампунь

Освіжаючий . Цей вид шампуню допоможе зменшити жирність шкіри, додасть блиску волоссю, посилить їх зростання, відновить кінчики і додасть відчуття свіжості. Відмінно справляється з такими завданнями Ryo Scalp Deep Cleansing Shampoo .

Корейский шампунь

Кератиновий . Зміцнює волосся зсередини, робить його сильнішим і сприяє вирівнюванню. Відмінно очищає та відновлює пошкоджене волосся. Найкращим варіантом стане придбання, наприклад, Lador Keratin LPP Shampoo 530ml .

Вибирати шампунь варто, дивлячись на стан волосся і шкіри голови. Якщо у вас немає жодних проблем, придбайте безсульфатний або органічний шампунь.

Як зрозуміти, що шампунь не підходить?

Не завжди отриманий засіб, навіть дорогий, може підійти саме вам. Якщо у вас є такі симптоми, як:

  • Подразнення шкіри.
  • Жирний блиск відразу після миття голови.
  • Сухість волосся.
  • Різка неслухняність волосся під час укладання.

Це свідчить про те, що ваш шампунь вам не підходить і варто придбати інший.

Переваги корейського шампуню

Особливість складу корейського шампуню виділяє його серед інших. Так як при виготовленні, виробники дотримуються певних принципів:

  • Тільки натуральні олії, рослинного походження.
  • Наявність лікарських трав.
  • Абсолютна чистота води, що використовується.
  • Не більше ніж 10% ненатуральних речовин.

Завдяки цьому шампуні виходять такими якісними та затребуваними на ринку. Але не лише це приваблює споживача.

Корейські засоби догляду за волоссям відрізняються особливо великим вибором для будь-якого випадку, від необхідності зменшити жирність шкіри до відновлення посічених кінчиків.

Недоліки корейських шампунів

Основний мінус – невеликі терміни зберігання. Так як це, майже на 100% натуральна продукція, корейські шампуні, на відміну від європейських та американських, зберігаються не так довго.

Ще одним недоліком можна вважати просте на вигляд упаковку, але корейські виробники, на відміну від більшості інших, роблять ставку на вміст усередині флаконів. Погодьтеся, навіть сама шикарна упаковка не здатна зробити ваше волосся красивим і здоровим. Але з цим завданням ефективно справляються корейські шампуні.

Для якого волосся підходить корейська продукція?

Насправді, відповідь проста. Для будь-яких. Якщо ваше волосся сухе і ламке, купіть шампунь для відновлення волосся, якщо ж ви жодного разу його не фарбували і боїтеся зіпсувати свою гордість, то просто використовуйте шампунь для натурального волосся. Не важливо, якої ви статі або які особливості мають ваше волосся або шкіра, ви завжди знайдете собі підходящий шампунь, вироблений в Південній Кореї.

Але варто пам'ятати, що корейський шампунь для чоловіків відрізняється від жіночого. Адже шкіра їх голови відрізняється більш щільною текстурою, а волосся стає жирним швидше.

Корейський шампунь для жінок більш щадний та м'який до волосся. Він надає їм пишноти, блиску та краси. Використовуючи чоловічий шампунь, дівчина ризикує зіпсувати свій «привід гордості».

Підіб'ємо невеликий підсумок. У корейських шампунях, на відміну інших, міститься значно більше натуральних речовин, а відсоток хімічних добавок нижче. Ви завжди знайдете для себе відповідний засіб, залежно від ваших потреб.

А прочитати відгуки про корейські шампуні для волосся, а також придбати продукцію, що вас зацікавила, ви можете в інтернет-магазині Cosmic ( корейська косметика Київ )!

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід