ТОП-10 брендів корейської косметики 2023

Проривний успіх корейської косметологічної індустрії, безперечно, стане феноменом, який ще вивчатимуть довгі роки. І у цьому немає нічого парадоксального. Адже іншим брендам-виробникам косметичних товарів потрібні десятиліття і навіть вікова присутність на ринку, щоб сформувати свою лояльну аудиторію, закладати чималу частку в ціноутворення саме за рахунок популярності торгової марки та багато іншого. Галузі корейської косметології знадобилися лічені роки для досягнення тієї ж мети.

Феномен же корейської косметичної галузі саме у блискавичному здобутті популярності та вдячності по всьому світу. І це стало можливим не лише завдяки державним інвестиціям у цю галузь виробництва. Правильніше сказати, що своїм запаморочливим успіхом на світовому б'юті-ринку Південна Корея завдячує комплексу факторів:

  • можливості закуповувати косметологічні формули, склади косметичних засобів та технології у західних держав;
  • придбання та самостійної розробки найсучаснішого обладнання;
  • використання унікальних природних складових, що трапляються виключно в азіатському регіоні;
  • безперечної працелюбності та самовідданості корейських працівників косметичної індустрії.

Тандем компонентів традиційних та унікального походження

Але не лише інвестиції та обладнання стоять за успіхом корейської косметики. Велика заслуга в тому, що корейська косметика оптом розлітається по всьому світу, залишається за мудрим і гармонійним поєднанням у косметичних продуктах компонентів традиційних та унікальних природних інгредієнтів, які зустрічаються лише на Сході.

Так, у ТОП кращих корейських брендів косметики продуктивно та гармонійно «вживаються»

  • гіалуронова кислота,
  • пептиди,
  • АНА-кислоти та різні олії,
  • алантоїн та аденозин

з протеїнами перлів, ікрою, ферментованими дріжджами, екстрактами пташиних гнізд, витяжкою муцину равлика, зміїною отрутою та іншими екзотичними компонентами.

А ще скарбами для галузі косметології стали корінь червоного женьшеню, корінь астрагалу, екстракт лотоса і селери, китайський гриб кордицепс. Саме в цих унікальних культурах містяться речовини, що надають разючий омолоджуючий ефект, яким і славиться ТОП корейської доглядової косметики.

ТОП брендів корейської косметики різного призначення

Корейський б'юті-ринок вражає не лише інноваційною складовою своїх товарів, а й широтою спектра косметичної продукції. На сьогоднішній день у лінійці корейських товарів можна знайти ефективні засоби будь-якого призначення буквально для кожної частини тіла. Проте, все ж таки є групи товарів виробництва Південної Кореї, які без перебільшення попереду всієї планети і з якими важко конкурувати навіть брендовим аналогам:

  • тканинні та гідрогелеві маски, патчі для очей та маски для губ;
  • косметика на основі равликового муцину (справжнє відкриття в косметології, що не має аналогів);
  • ВВ та СС-креми;
  • засоби для боротьби з віковими змінами та запобігання передчасному в'яненню шкіри (ампульні та альгінатні маски тощо).

Незважаючи на великий асортимент продукції у кожного корейського бренду, часом деякі з них асоціюються в масовій свідомості з косметикою певного призначення.

Так, наприклад, бренд Lador очолює топ корейської косметики догляду за волоссям та шкірою голови. Їхні шампуні, бальзами та відновлюючі засоби приходять на допомогу не тільки тоді, коли є потреба в якісному та делікатному догляді, але і коли потрібно відновити вміст кератину у структурі волосся, коли потрібно пожвавити локони та повернути їм природний блиск, силу та шовковисту м'якість.

Продукція бренду Holika Нolika стала уособленням натуральної косметики догляду за розумну ціну, розрахована на максимально широке коло споживачів.

Dr. Jart+ вінчає топ корейських брендів косметики для обличчя, чия репутація та якість опосередковано засвідчила появу на сторінках Vogue та Allure. Свою популярність та визнання споживачів бренд завоював за рахунок впровадження унікальних формул, що дозволяють підняти ефект догляду за шкірою в домашніх умовах до рівня салонних процедур.

Ще кілька брендів, що формують топ фірм корейської косметики

Дивлячись на неймовірну різноманітність яскравих та мінімалістичних упаковок часом проблематично одразу визначити, що виявиться найбільш дієвим та, головне, затребуваним саме у вашому індивідуальному випадку. І тоді починаєш відчайдушно мріяти побачити умовний ТОП корейських брендів доглядової косметики, яким можна було б орієнтуватися в різноманітті тюбиків і бульбашок. Сказано зроблено:

  • SkinFood – косметичні продукти із монокомпонентів у складі. Деякі лінійки бренду належать до дорогого сегменту косметичної продукції;
  • Missha – творці якісної та бюджетної продукції, яка підходить для всіх типів шкіри. Візитною карткою бренду стали чудові ВВ-креми;
  • Trimay – творці одних із найкращих гідрогелевих патчів для очей;
  • Tony Moly – бренд сповідує принцип, що при хорошому стані шкіри обличчя хитрощі в макіяжі будуть не потрібні, а тому створює якісну й працюючу доглядову косметику для обличчя: тканинні маски, креми, гелі, пінки для вмивання тощо;
  • Innisfree – торгова марка, що виробляє свої товари на окремому острові, тому цьому виробнику вдається створювати максимально екологічну та натуральну косметику. Відома своєю приголомшливою пудрою, що матує;
  • Mizon – якщо потрібно використовувати косметику з муцином равлика у складі, то найкраще довіритися цьому бренду;
  • Thank You Farmer – до цього бренду звертаються за ефективним та делікатним кремом для шкіри навколо очей.

Купувати косметичні товари, які складають топ корейської косметики, найкраще на спеціалізованих майданчиках, які займаються прямим імпортом корейської косметики безпосередньо від виробника. Роблячи замовлення в нашому магазині, ви завжди можете бути впевнені, що купуєте оригінальну продукцію з найкращими властивостями.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід