У чому секрет популярності корейської косметики?

На сьогоднішній день тільки лінивий не чув про корейську косметику. Адже, вона щиро підкорила всю світову бьюті індустрію. Корейські косметичні товари продаються у всіх світових косметичних магазинах, з брендами роблять колаборації знаменитості, компанії виступають партнерами різних відомих заходах.

І майже кожна українка, яка хоч трохи захоплюється б'юті рутиною, точно знайдеться баночка з Кореї. Але чому корейська косметика стала такою популярною? Сьогодні ми постараємося відповісти на це та інші питання, пов'язані з корейською косметикою.

Корейська косметика та причини її популярності

Косметика із Кореї стала відома на весь світ не просто так. Вона має безліч переваг та причин, які принесли їй світове визнання. Тому ми розглянемо головні з них:

  • Висока якість. Корея відома своїми високотехнологічними виробництвами, тому косметичний концерн не виняток. Якість – це один із головних принципів виробника, при тому не важливо, це бюджетний бренд чи люксовий.
  • Ефективність засобів. Випускати косметику, яка працює - ще одне переконання корейських брендів, що зробило її популярною. Адже, якщо від засобу немає результату, то навіщо він потрібний? Тому корейська косметика досить ефективна, щоб не викликати таких питань.
  • Привабливі упаковки. Корейські бренди досить багато уваги приділяють упаковці. При цьому це зовсім не означає, що всі баночки повинні бути у вигляді листочків алое, апельсинів і т.д. Багато засобів мають красиві та лаконічні упаковки, які також привертають до себе багато уваги.
  • Ціноутворення. Корейська косметика існує різних цінових категорій. Але саме те, що ви можете підібрати ефективний догляд на різний бюджет, дуже вплинуло на популярність. Також корейські компанії намагаються утримувати однакові ціни на свою продукцію, незважаючи ні на що.
  • Догляд концепції. Корейська косметика – це не просто баночки та скляночки. Це ціле вчення догляду за собою. Кореянки дуже дбайливо ставляться до своєї зовнішності. Тому весь корейський догляд побудований на сталості та любові до себе. А десять ступенів догляду викликали у всіх захоплення та резонанс, коли корейська косметика з'явилася у нас. Адже вся ця концепція здавалася незвичайною та дуже цікавою.
  • Неповторні технології. Безліч брендів Кореї мають свої власні лабораторії та заводи. Тому багато брендів мають запатентовані технології та комплекси, яких ви не знайдете в інших компаніях.

Популярный крем для рук из Кореи

Найпопулярніші питання про корейську косметику

Яка косметика краща, корейська чи європейська?

Не можна відповісти однозначно. Адже, це те саме, що запитати: "Що краще апельсин чи мандарин?". Ні краще чи гірше, є різні уподобання та смаки. У Європі також є величезна кількість світових, якісних та крутих брендів. Все залежить від того, що вам більше подобається і якому догляду ви надаєте перевагу.

Чи можна поєднувати корейську косметику з європейською чи американською в одному догляді?

Звичайно можна. Косметику потрібно правильно поєднувати за активами (пептиди, вітамін С, кислоти), щоб усі компоненти товаришували між собою. Але не по країні виробництва. Адже не має значення сироватка вироблена в Америці чи Кореї. Вам може підходити корейська сироватка, а європейський крем, тому ніяких проблем.

Чи обов'язково потрібно слідувати десятиступінчастому догляду?

Ні, не обов'язково. Наприклад, якщо вам вистачає тонера та крему, можна не використовувати інші продукти (сироватка, есенція тощо). Тим більше зараз корейські бренди все частіше виробляють універсальніші продукти, які виконують функції декількох засобів відразу.

Щербети, бальзами, гідрофільні олії забивають пори чи жирнять шкіру?

Всі ці продукти складаються з водорозчинної олії, тому вони одразу змиваються водою. Також, такі засоби допомагають очистити пори та усунути жирність, а не навпаки. Тому вони вважаються найкращими продуктами, які якісно знімають макіяж і прибирають зі шкіри сонцезахисні креми.

Чи вся косметика з Кореї має освітлювальний ефект?

Тільки деякі засоби, які спрямовані на вирішення проблем з пігментацією і не рівним тоном шкіри, мають освітлювальну дію. Решта косметика такого ефекту не має.

Секрет успеха косметики из Кореи

Cosmic - офіційний магазин найкращої корейської косметики в Україні

У нашому інтернет-магазині Cosmic представлено широкий асортимент корейської косметики. Ви можете підібрати догляд для обличчя, тіла та волосся від найкращих корейських брендів. Cosmic співпрацює лише з офіційними дистриб'юторами корейських марок, тому на нашому сайті представлена винятково оригінальна продукція. У нас постійно оновлюється асортимент товарів та акційні пропозиції.

Також на сайті Cosmic можна здійснити оптову покупку. Вам достатньо створити обліковий запис і оформити замовлення на мінімальну суму опту. Ми пропонуємо вигідні умови, безкоштовну та швидку доставку вашого замовлення по Україні.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід