Маски з гіалуроновою кислотою від корейських виробників

З недавніх пір гіалуронова кислота це справжній бум у сфері косметики. Її можна помітити у складі різноманітних кремів та інших косметичних засобах для догляду за шкірою. Маска зволожуюча з гіалуроновою кислотою з одержить її теж.

Особливості гіалуронової кислоти

Молекули цієї кислоти містяться в організмі людини і впливають зовсім не так, як інші кислоти. Вона не має ефекту пілінгу і не відлущує відмерлі частинки шкіри. А саме навпаки.

Завдяки особливій структурі кислота приваблює та утримує частинки вологи, що сприяє зволожуючому ефекту. Але в той же час молекули занадто щільні, щоб увібратися в епітелій, тому вони створюють на ньому своєрідну кулю захисту, що утримує вологу. До того ж, гіалурон сприяє відновленню клітин, а не їх відлущуванню.

Але, з віком гіалурону в організмі стає все менше. Шкіра припиняє бути такою ж підтягнутою та пружною, як була раніше. Тому на допомогу приходять косметичні засоби, такі як маска.

Маска с гиалуроновой кислотой

Маска з гіалуроновою кислотою: який вплив має на шкіру?

Така маска підійде для тих людей, які хочуть:

  • Мати м'яку та ніжну шкіру з натуральним кольором.
  • Мати візуально гарне обличчя без зморшок.
  • Впорається з сухістю, лущенням та відчуттям стягнутості.

Якщо ви хочете відчути на собі всі ці ефекти, саме маски з гіалуроновою кислотою допоможуть вам.

Переваги масок :

  • Величезний вибір для всіх типів шкіри та віку.
  • Миттєвий ефект вже з перших хвилин почне захищати вашу шкіру від зовнішніх подразників.
  • Вже через кілька застосувань шкіра обличчя буде виглядати набагато молодшою.
  • Відновлення еластичності шкіри, а якщо робити регулярні масажі, то овал підтягнеться.

Види гіалуронових масок :

Тканинна маска . Такі маски продаються, зазвичай, в індивідуальних упаковках. Одна упаковка призначена для використання. Вони вважаються компактним варіантом. Засіб, яким просочена тканина, рівномірно розподіляється по всій шкірі обличчя та краще її просочує.

Альгінатна маска . Раніше такі маски використовувалися лише у салонах краси. Але тепер це косметичне диво можна придбати і для домашнього використання. Продається у вигляді порошку, який потрібно розвести водою згідно з інструкцією.

Крем-маска . Являє собою звичайний крем, тільки він набагато щільніший за своєю структурою і вбирається набагато повільніше, через що частіше застосовується на ніч.

Правила нанесення маски з гіалуроновою кислотою

Нанесення залежить від того, який вид маски ви вибрали. Отже, пройдемося по всіх типах.

Найпростіше нанести тканинну маску. Досить просто покласти її собі на обличчя згідно з розрізами для очей, носа та рота. Але не варто чекати, поки вона висохне на вашому обличчі. Достатньо потримати її протягом 15 хвилин. Інакше багато коштів можу мати зворотний ефект і ви відчуєте неприємну стягнутість і сухість.

Порошкоподібні маски потрібно розвести водою, відповідно до пропорції, вказаної на упаковці, після чого суміш наноситься по всій особі. Через кілька хвилин маска почне застигати та стане своєрідною плівкою, яку необхідно буде зняти. Зробити це буде легко, якщо ви дотримувалися інструкції. Така маска не тільки зволожить, але ще й очистить пори та підтягне овал обличчя.

Якщо ви придбали крем-маску, вам достатньо нанести її на обличчя. Після чого, як крем вбереться в шкіру. При цьому вона утворює невидиму оку кулю, яка дозволить волозі затриматися довше, а порам не дасть забитися пилом.

ТОП найкращих масок з гіалуроновою кислотою

Звичайно, всі корейські маски хороші, але серед них також виділяють найкращі. Ми пропонуємо вам наш ТОП найкращих масок, складений за перевагами наших покупців.

Маска с гиалуроновой кислотой Innisfree Skin Clinic Mask Hyaluronic Acid . Це недорогий варіант зволожуючої маски. Являє собою тканинну маску, виготовлену на бавовняній основі. Підходить для людей віком 20 років та старших. Відмінно зволожує, вирівнює тон шкіри та відновлює клітини.

Маска с гиалуроновой кислотой

Dr. Jart + Shake & Shot Rubber Hydro Mask . У цих масок виразно стильний дизайн. Це альгінатна маска з гіалуроновою кислотою . Призначена для дівчат віком від 18 років та старших. Для використання необхідно змішати компоненти, як зазначено в інструкції та перемішати їх між собою. Після чого нанести пензликом суміш на обличчя. Знімайте маску після того, як вона застигне щільною плівкою.

Маска с гиалуроновой кислотой

JM Solution Water Luminous SOS Ringer Mask Black . Ці маски відносять до С.О.С. відновлення. Тобто вони діють негайно. Ці тканинні маски просякнуті речовиною, в якій міститься багато вітамінів, корисних для шкіри. Вони зволожать, підтягнути шкіру та усунуть неприємне лущення, відновлюючи клітини.

Огляд маски Dr. Jart+ Dermask

Ця тканинна маска виконана з бавовни, просоченої натуральними оліями. Ці олії не тільки підтягнуть вашу шкіру, але ще й зволожать її, і наситять необхідними вітамінами.

Її також можна використовувати при пошкодженні шкіри обличчя. Адже маска розм'якшує, знімає роздратування, а також сприяє загоєнню. А якщо вас турбують пігментні плями, Dr. Jart+ упорається і з ними!

Використовується так само, як і подібні тканинні маски її необхідно покласти на обличчя, розрівняти по поверхні, згідно з вирізами для носа, очей і рота. Через 20 хвилин, маску можна знімати.

Пропонуємо до вашої уваги дві лідируючі за популярністю та попитом маски:

Маска с гиалуроновой кислотой

Dr. Jart+ Dermask Water Jet Vital Hydra Sleeping Mask . Це нічний крем-маска. Вона тонізує, зволожує шкіру та вирівнює її тон. Нанесіть її на шкіру перед тим, як лягти спати, а вранці добре вмийтеся під проточною водою. При цьому на шкірі залишиться невидима захисна куля, яка триматиме вашу шкіру в тонусі протягом усього дня.

Маска с гиалуроновой кислотой

Dr. Jart+ Dermask Waterjet Vital Hydra Solution . Ця маска доводить, що навіть не надто дорогі речі можуть стати найкращими. Нижче ми пропонуємо вам детальніше ознайомитись з цією маскою і тим, що ж у ній такого чудового.

Гіалуронова кислота для обличчя відгуки покупців

Пропонуємо вам відвідати наш інтернет-магазин Cosmic, щоб прочитати численні позитивні відгуки про корейські гіалуронові маски. Багато користувачів відзначають, що вони довго утримують вологу, а шкіра стає дуже ніжною та приємною. Ви не знайдете негативних відгуків, якщо йдеться саме про корейську продукцію! І ви особисто можете переконатись у цьому.

Оформіть замовлення у нашому інтернет-магазині ( корейська косметика Україна )! Консультанти підкажуть вам, як вибрати маску з гіалуроновою кислотою, яка стала б ідеальною для вашого обличчя.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід