Який шампунь потрібний для жирної шкіри голови

Дороге вбрання, ексклюзивні аксесуари та люксова декоративна косметика втрачають весь свій блиск і чарівність, якщо образ доповнюють неохайне, а ще гірше, жирне волосся. Навіть існує думка, що необов'язково мати шикарний одяг та взуття, щоб виглядати гідно. А ось охайне та чисте волосся незалежно від дня тижня, заходу чи приводу – це неодмінна умова. Психологи навіть стверджують, що неохайне жирне волосся здатне зіпсувати загальне враження про людину і перешкодити подальшому вибудовуванню комунікації та міцних стосунків.

Однак, буває і так, що жирне волосся - не наслідок неакуратності або недбалості, а результат цілком конкретних проблем зі здоров'ям і збоїв в організмі. Але, на жаль, навіть така причина не нейтралізує підсвідоме відразливе враження, яке створює людина з жирним волоссям. Тому в цій статті ми постараємося розібратися, який шампунь для жирного волосся допоможе врятувати враження про людину та подарує охайний та акуратний зовнішній вигляд.

Причини надмірної жирності шкіри голови

Кожна людина має сальні залози, які виробляють необхідну кількість секрету для пом'якшення волосся та його захисту від зовнішніх агресивних факторів. Однак, часом відбувається збій, спровокований різними причинами, чому сальні залози починають виробляти набагато більше шкірного секрету, ніж потрібно. Тому волосся спочатку біля коріння, а потім і по всій довжині покриваються цим секретом, і їм потрібен підходящий догляд.

Стати причиною порушення роботи сальних залоз шкіри голови може:

  • цукровий діабет;
  • шкірні захворювання (себорейний дерматит, псоріаз);
  • гормональний збій;
  • порушення у роботі травної системи;
  • надмірне попадання на шкіру голови ультрафіолетового проміння;
  • нездоровий спосіб життя;
  • неправильно підібрана косметика для догляду за волоссям та шкірою голови.

Зрозуміло, вирішенням серйозних проблем зі здоров'ям повинні займатися кваліфіковані медики, а ось надати вам інформацію, спираючись на яку ви зможете підібрати шампунь проти жирного волосся у разі неправильного догляду, нам цілком під силу.

У чому особливість шампуню для жирного волосся

Головна діюча речовина, що входить до складу багатьох шампунів, і шампунь для жирного волосся – не виняток, це ПАР (поверхнево-активні речовини). І найчастіше в прагненні відмити волосся і шкіру голови «до скрипу» підсвідомо здається, що варто вибирати той засіб, де цих самих пав-ів найбільше. Однак це найбільш поширена помилка.

У питанні боротьби з надлишком вироблення сального секрету на шкірі голови більше не означає краще чи ефективніше. Справа в тому, що всі пави в тій чи іншій мірі впливають на захисний бар'єр шкіри голови, тому надмірна концентрація пав-ів або їх надто агресивний вплив може порушити баланс роботи сальних залоз, що без того змінився. І замість бажаної нормалізації можна отримати ще активніше вироблення себуму.

Так шампунь для жирної шкіри голови повинен містити згадані активні речовини у певній концентрації, щоб м'яко регулювати роботу сальних залоз не пересушуючи дерму.

Крім ПАР-ів відповідний шампунь для жирного волосся може містити:

  • астрингенти (компоненти з адсорбуючими та звужуючими пори епідермісу властивостями);
  • вітаміни та мікроелементи (обов'язково має бути цинк у складі);
  • екстракти різних трав (реп'ях, ромашка, кропива, алое, м'ята);
  • фруктові екстракти (позитивно впливають на роботу сальних залоз);
  • ментол та глину (для хорошого очищення, делікатного відлущування та тонізування);
  • олії (у невеликих кількостях вони також необхідні навіть жирному волоссю).

Професійні шампуні чи мас-маркет?

Коли корінь проблеми, тобто причина надмірної активності сальних залоз шкіри голови, визначено, черга за пошуком рішення – купити справді ефективний засіб. На полицях численних мережевих магазинів стрункими рядами стоять численні шампуні проти жирної шкіри голови. Якому ж віддати перевагу? А якщо врахувати рекомендації від трихологів і косметологів про те, що краще все ж таки набувати професійну косметику для догляду за волоссям, тому що часто звичайні засоби для догляду за жирним волоссям досягають лише тимчасового косметичного результату, який довго не зберігається.

І на відміну від них, професійний шампунь для жирної шкіри голови та волосся завжди надає цільовий вплив та ефективно усуває всі можливі проблеми. Беручи до уваги ці відомості, зробити вибір подвійно складнішим, оскільки не завжди в асортименті магазинів є професійна доглядова косметика, що стоїть. І тоді чудовим варіантом вирішення проблеми стане корейський шампунь для усунення проблеми жирного волосся та надмірної активності сальних залоз.

Зверніть увагу, що корейський шампунь для жирного волосся набагато швидше вирішить вашу косметичну проблему, якщо ви правильно виберете відповідний тип:

  • себорегулюючий (нормалізує вироблення сального секрету, попереджає утворення лупи);
  • вирівнюючий баланс (відновлює нормальний баланс шкіри голови та структури волосся);
  • регулюючий (заспокоює шкіру голови, знімає подразнення та нормалізує роботу сальних залоз);
  • надає обсяг жирному волоссю.

Альтернатива мережевим магазинам та супермаркетам

Щоб не марнувати час у чергах магазинів і за вивченням етикеток, купити корейський шампунь для жирного волосся можна в нашому магазині. У нашому асортименті є тільки оригінальна продукція від інноваційних корейських брендів, підтверджена сертифікатами. Вибір бажаного товару не займе у вас багато часу, а співробітники магазину докладуть усіх зусиль, щоб ви максимально оперативно отримали своє замовлення і позбулися проблеми жирного волосся.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід