Який крем потрібен комбінованій шкірі?

Косметологи вважають, що володаркам комбінованого типу шкіри обличчя доводиться найскладніше: епідерміс раз у раз «викидає» найнепередбачуваніші сюрпризи та реакції. Проте, з метою заспокоєння, варто відзначити, що такий тип шкіри дістався приблизно 84% жінок. І хоча підібрати ідеальний крем для комбінованої шкіри - та ще головоломка, вирішити її таки можна.

Насамперед, слід пам'ятати, що комбінована шкіра передбачає поєднання діаметральних протилежностей: жирного типу шкіри (як правило, це ділянки шкіри на носі, підборідді, на лобі та Т-зона) та сухого типу (часто це щоки, віскі та вилиці) або нормального типу. Комбінації типів шкіри можуть бути різними. А тому, виходить, що догляд крем для комбінованої шкіри повинен мати властивості, що задовольняють потреби обох типів шкіри обличчя. Чи це можливо?

Обов'язкові властивості крему для комбінованого типу шкіри

Поєднувати в собі протилежності, забезпечувати неможливе – це не обов'язкові місії фантастичного супергероя, це характер впливу такого косметичного засобу. А якщо предметно, по пунктах розібрати дії, які має чинити крем для комбінованої шкіри, вийде наступний перелік:

  • якісне харчування та зволоження ділянок шкіри обличчя обох типів;
  • згладжування явних меж таких зон та забезпечення гідного догляду за ними;
  • очищення та тонізування ділянок обох типів;
  • протизапальну та антибактеріальну дію;
  • загоєння епідермісу та попередження появи нових запалень;
  • захист епідермісу;
  • вплив на шкіру.

Для того, щоб успішно виконувати всі ці косметологічні завдання, найкращі креми для комбінованої шкіри обов'язково повинні мати у складі:

  • натуральні екстракти рослин (витяжки з цитрусових, алое віра, екстракт виноградних кісточок, аптечної ромашки, чайного дерева та ін.);
  • цінні ефірні олії (імбмрного кореня, м'яти, розмарину, квіток календули, чайного дерева, лаванди та ін.);
  • супутні компоненти (колаген, гіалуронова кислота, пантенол, вітаміни та мікроелементи).

Крем для комбінованої шкіри залежно від сезону використання

Кожна жінка знає, що зміна пір року потребує не тільки змін у гардеробі, а й змін у використанні косметичних засобів. Тому для грамотного та ефективного догляду за шкірою обличчя варто знати, які креми краще для комбінованої шкіри використовувати в теплу та холодну пору року.

Отже, у теплий сезон краще використовувати засоби з максимально полегшеною текстурою (крем-гелі та крем-сорбети). Такі засоби для комбінованої шкіри не повинні в жодному разі забивати пори, а натомість – посилено зволожувати епідерміс, регулювати роботу сальних залоз та матувати шкіру. Такі літні засоби для комбінованої шкіри повинні бути створені на основі компонентів, що запобігають надмірній втраті рідини, та рослинні екстракти.

У холодну пору року для догляду за комбінованим типом шкіри знадобляться два види крему:

живильний крем (денний) та зволожуючий (вечірній). Крем для комбінованої шкіри цього сезону повинен захищати від поривів холодного вітру, містити реагенти для танення снігу та підтримувати водно-жировий баланс у пересушених радіаторами та обігрівачами приміщеннях. У такому засобі не повинно бути парафіну, гліцерину та воску. Текстура косметичного засобу має бути щільнішою ніж у літнього крему, перед тривалим перебуванням на вулиці слід наносити щільний, маслянистий крем з додаванням натуральних рослинних інгредієнтів.

Якому крему віддати перевагу?

Якщо ви володарка згаданого в цій статті типу епідермісу, то питання, який крем для комбінованої шкіри потрібен саме у вашому випадку, регулярно турбує і вас. І вам на допомогу прийдуть найкращі креми для комбінованої шкіри корейського виробництва. Адже Південна Корея протягом багатьох років поспіль приємно вражає жінок по всьому світу якістю та ефективністю своєї косметичної продукції. Крем для обличчя з Кореї для означеного типу шкіри – не виняток. Що стосується ним усе складається у традиційному корейському дусі: найширший асортимент продукції, доведена ефективність, задоволення від використання.

А щоб зробити дійсно правильний вибір та придбати крем для комбінованої шкіри, який забезпечить належний догляд, варто враховувати деякі тонкощі:

  • обирайте засіб, призначений для вашого віку;
  • робити «запаси» крему для комбінованої шкіри не варто, навіть якщо якийсь засіб вам сподобався. Комбінований тип шкіри після 30-ти років може змінюватися, і різним ділянкам епідермісу кожні півроку може бути потрібний інший характер догляду;
  • літній крем для комбінованої шкіри неодмінно повинен забезпечувати SPF-захист, тому що сальні залози в цей час працюють у посиленому режимі та висока ймовірність появи запалень;
  • для холодної пори року для комбінованої шкіри знадобиться окремий крем, який ефективно захищатиме її від зневоднення, переохолодження та стресу від перепаду температур.

Купувати корейський крем для комбінованої шкіри обличчя найкраще на спеціалізованих майданчиках, які займаються прямим імпортом корейської косметики безпосередньо від виробника. Роблячи замовлення в нашому магазині, ви завжди можете бути впевнені, що купуєте оригінальну продукцію з найкращими властивостями.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід