Як правильно наносити кушон

Доглядовий косметичний засіб, що прийшов до нас із Південної Коїї, з цікавою назвою «кушон», поєднує в собі пудру, ВР та тональний крем. За рахунок компактних розмірів, легкості у використанні та чудових властивостей став дуже популярним та затребуваним у всіх державах світу, у тому числі й у нашій країні. Ця стаття для тих, хто приймає рішення кушон купити , і хоче знати, як ним користуватися.

Как правильно наносить кушон

Як правильно використовувати кушон?

У попередній статті ми докладно розповіли про те, як правильно вибрати кушон , але не менш важливо знати про те, як, коли і скільки разів його наносити, щоб чудово виглядати, сяяти красою та здоров'ям.

Прості, але дуже важливі рекомендації щодо використання такого догляду:

  • Користуватися спонжем, що входить у комплект. Він краще, ніж прості кисті, наносить засіб. Пори такої губки розпушують текстуру крему, перетворюючи його на емульсію, завдяки чому він ідеально рівним шаром розподіляється на дермі і не скочується весь день.
  • Рекомендується вибирати тон, що максимально відповідає вашому тону шкіри. Спочатку бажано скористатися тестером, оскільки у продажу представлена різна палітра відтінків, і вони універсальні, тобто. підбираються індивідуально.
  • Слід підготувати дерму до нанесення кушона. Очистіть її, але не наносите зволожуючий або живильний крем, оскільки кушон є одночасно і кремом ВВ. Пам'ятайте, що надмірне живлення або зволоження здатне привести до блиску на обличчі.
  • Якщо в комплекті спонж відсутній, кушон варто наносити великоворсовим пензлем.
  • Щоб збільшити термін служби спонжу, не потрібно торкатися його внутрішньої сторони – пальці варто просувати під стрічку.
  • Спонж слід обережно промочити в тональному кремі, після чого легкими рухами нанести на шкіру. У важкодоступних місцях губку слід скласти навпіл.

Как правильно наносить кушон

Коли використовувати кушони?

У холодний сезон рекомендується використовувати засоби з оліями та витяжками рослин, а весняно-літній період – зволожуючі склади з SPF 20 та більше.

Ще одне, часто поставлене питання - скільки разів можна використовувати кушон? Їм можна користуватися протягом дня, якщо виникла потреба оновити макіяж.

Залежно від бренду, в упаковці знаходиться від 11 до 20 г засобу, і такої кількості вистачатиме для щоденного нанесення на 1-2 місяці.

Така корейська косметика повинна зберігатись у прохолодному темному місці, в умовах невисокої вологості.

Тепер ми докладно розповімо, як краще використовувати кушон:

  • як основа рекомендується користуватися для виконання вечірнього макіяжу. Наносити слід тонким шаром. Далі слід трохи почекати, щоб він увібрався, а потім поверх розтушувати більш стійкий тональний засіб. Щоб закріпити результат, скористайтеся пудрою;
  • якщо необхідно наносити кушон навколо очей, попередньо рекомендується нанести зволожуючий крем;
  • для маскування дуже помітних недоліків дерми користуйтесь коректором;
  • спонж бажано відразу після застосування мити звичайним милом;
  • деякі кошти на 30% складаються з мінводи та інших зволожуючих компонентів. Якщо це не влаштовує, варто вибирати матуючі кушони;
  • користуватися кушонами можна дівчатам віком від 18 років.

Как правильно наносить кушон

Пам'ятайте про те, що дуже важливо правильно підібрати відповідний відтінок такого догляду. У нещодавній нашій статті ми опублікували ТОП кушонів . Більшість корейських виробників пропонують продукцію, яка орієнтована як на азіатські відтінки дерми, так і на європейські, тому підібрати крем не скласти особливих труднощів.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід