Як правильно наносити крем для повік

Якщо ви шукаєте приклад неймовірного втілення та поєднання, здавалося б, мало сумісних живих творів природи та еволюції, просто погляньте у дзеркало. І справа не лише у ваших розумових чи професійних якостях. Суть у неймовірно мудрому і винахідливому поєднанні цілком собі матеріальних та доступних для огляду тканин і функцій.

Погляньте хоча б на своє обличчя і уявіть собі, що навіть цілісний і зовні однаковий шкірний покрив складається з різних за своєю будовою і функціями ділянок епідермісу. І, відповідно, різні ділянки шкіри мають різні потреби і потребують різного догляду. Взяти хоча б зону навколо очей, яка обрамляє наше дзеркало душі і першою часто зрадливо видає справжній вік та стан організму.

Багато хто досі легковажно продовжує вважати, що шкірі навколо очей буде достатньо регулярного засобу для обличчя. Що в корені не так. Ця зона вимагає як окремого косметичного продукту, і навіть спеціального способу його нанесення. І якщо правильно виконувати всі рекомендації, шкіра навколо очей довго захоплюватиме своєю свіжістю, пружністю та здоров'ям.

Чому шкіра навколо очей потребує окремого догляду: фізіологічний аспект

Шкіра навколо очей дійсно є однією з найтонших і найчутливіших зон на обличчі. У її складі значно менша кількість меланіну і зовсім відсутні жирові залози, що робить її більш схильною до впливу агресивних факторів, таких як ультрафіолетові промені, забруднення і стрес.

У цій зоні шкіри відсутня підшкірна жирова тканина, яка зазвичай служить природним амортизатором та захисним шаром для шкіри. Це робить шкіру навколо очей більш схильною до зневоднення, утворення зморшок та набряків.

Більш того, ми безперервно моргаємо, а ще хмуримось, сміємося і плачемо. Ці рухи неминуче сприяють утворенню зморшок, особливо якщо шкіра не зволожена і не захищена належним чином.

Крім цього, шкіра орбітальної зони також схильна до прискореного старіння через високу концентрацію мімічних м'язів, а також через меншу підтримку колагену та еластину, що призводить до втрати пружності та появи зморшок. Тому використання косметичного засобу саме для цієї ділянки особи більш ніж виправдане. А якщо ви хочете неодмінно порадувати цю вразливу шкіру та порадіти результату та її бадьорому стану, неодмінно спробуйте корейський крем для повік, якому під силу забезпечити належний догляд, а вам залишиться лише правильно його завдати.

Техніка правильного нанесення крему для повік

Купити хороший і якісний крем для повік – лише половина справи. Принципово важливо ще правильно його наносити, не завдаючи шкоди делікатній шкірі навколо очей і не стресу. Отже, схема покрокового нанесення крему для шкіри навколо очей така:

  • видаліть всю декоративну косметику з повік і вій і ретельно вмийтеся з використанням пінки або мусу;
  • промокніть шкіру навколо очей рушником – не потрібно активно витирати її насухо, нехай вона навіть залишиться вологою;
  • візьміть безіменним пальцем кількість крему розміром із рисове зернятко і нехай тепло пальця його дещо зігріє;
  • пам'ятайте, що рухи в процесі нанесення крему повинні бути не розтягують і втирають, а злегка поплескують, акуратно вбивайте, а не втирайте засіб;
  • наносите крем на верхню повіку, розподіляючи його від внутрішнього краю ока до зовнішнього;
  • а на ділянці шкіри під нижньою повікою акуратно просуйтеся навпаки – від зовнішнього краю ока до внутрішнього;
  • якщо протягом 15 хвилин після нанесення ви все ще відчуваєте надлишки кошти на повіках, акуратно промокніть очі паперовим рушником або серветкою.

Найпоширеніші помилки при нанесенні крему для шкіри навколо очей

Неправильне нанесення крему для орбітальної зони може обернутися набряками, роздратуванням та іншими неприємними реакціями. Тому, якщо шкіра виявила алергічну чи іншу небажану реакцію, не поспішайте грішити на склад чи якість косметичного засобу. Можливо, ви припустилися однієї або комбінації популярних помилок при нанесенні крему для повік:

  • недостатньо чи зовсім не очистили шкіру навколо очей перед застосуванням крему;
  • перевантажили делікатну шкіру навколо очей, переборщивши з кількістю засобу, що наноситься;
  • занадто активно втирали крем, замість рухів, що поплескують, чим викликали роздратування;
  • нанесли крем надто близько до війної лінії, через що засіб потрапив на слизову і міг спровокувати набряк;
  • нанесли надмірну кількість засобу безпосередньо перед сном;
  • змішали різні доглядові засоби: тобто завдали їх у неправильному порядку. Слід робити так: спочатку наноситься сироватка, потім крем для шкіри навколо очей, а після цього крем для регулярного догляду за шкірою обличчя.

Потрапивши на сторінку нашого магазину та прочитавши цю статтю, ви отримали подвійну вигоду: дізналися, як «вичавити» максимум користі та уникнути помилок при використанні крему навколо очей, а також купити найбільш підходящий вам засіб із багатого асортименту корейських косметичних засобів. Адже ми здійснюємо не лише оперативне відправлення ваших замовлень, але й пропонуємо вам виключно оригінальну, якісну косметичну продукцію безпосередньо від корейських виробників.

Відгуки

Одна з найкращих масок для обличчя...а головне бюджетна ціна...Обличчя і зволожене і знімає роздратування, заспокоює шкіру....Одним словом просто супер)
Брала один раз. Треугольничек на два раза зашёл. Вау эффекта не было. Как будто и не наносила ничего) Запах приятный, еле ощутимый, приятно наносить маску, быстро впитывается. Впечатлений не осталось.
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід