Як користуватися гідрофільною олією

Використання масел у догляді за шкірою практикувалося ще з давніх-давен. Представники стародавніх цивілізацій, навіть не володіючи тими знаннями, які є зараз у нас, максимально використовували пом'якшувальні та зволожуючі властивості натуральних олій. А з розширенням спектру інноваційних технологій у олій з'явився ще один варіант на шкіру – очищення. Так було створено косметичний продукт, що швидко завойовує популярність у всьому світі – гідрофільна олія для обличчя. У чому його особливості, як використовувати це масло для найкращого очищення, а також багато іншого розповімо в цій статті.

Гідрофільна олія: що це таке

Гідрофільна олія – це неймовірно ефективний косметичний засіб для глибокого очищення шкіри, зняття навіть стійкої декоративної косметики та позбавлення глибоких шарів епідермісу від скупчень та надлишків шкірного себуму.

Саме гідрофільному маслу під силу, наприклад, очищення шкіри після нанесення популярного корейського косметичного засобу - ВВ-крему, якому довірилися і якого цілком заслужено пристрастилися жінки по всьому світу. І корейський інноваційний косметичний винахід не був би завершеним, якби до стійкого крему виробники не створили засіб для його зняття і повноцінного очищення.

Здавалося б, як масло з його щільною та в'язкою текстурою може використовуватися для вмивання? Але тут у справу включилися технології та розробки, що створили, зокрема, корейське гідрофільна олія для вмивання, яка є не олією в чистому вигляді, а комплексом різних цілющих масел з додаванням полісорбату.

Цей елемент не дає маслу відштовхувати воду, розшаровуватися і розпадатися на фракції, а при контакті з теплою водою взагалі перетворює масло на емульсію, що очищає. Засіб працює таким чином, що потрапляючи на шкіру просто розчиняє забруднення навколишнього середовища, що залишилися на шкірі, і залишки декоративних косметичних засобів.

Додаткові переваги регулярного застосування

Зрозуміло, вмивання – саме собою є очищенням і позбавленням шкіри зовнішніх забруднень і продуктів обміну речовин. Однак, деякі індивідуальні особливості та зовнішні фактори можуть завадити шкірі випробувати довгоочікуване полегшення від позбавлення від забруднення різних шарів шкіри.

Жорстка вода, використання агресивних засобів для вмивання, схильність шкіри до сухості і лущення можуть призвести до того, що після вмивання епідерміс страждатиме від нестачі вологи, гідроліпідна мантія шкіри регулярно руйнуватиметься, а шкіра обличчя відчуватиме безперервне відчуття стягнутості.

Саме в таких випадках олії гідрофільні для очищення здатні запобігти виникненню неприємних відчуттів після вмивання, відновити рівень гідратації шкіри, мінімізувати наслідки впливу жорсткої води. Ну і само собою якісно та глибоко очистити шари епідермісу від забруднень, розчиняючи бруд та жир.

Багато виробників збагачують гідрофільне масло рослинними екстрактами та вітамінними комплексами. І тому застосування, наприклад, гідрофільного масла з Кореї забезпечить не тільки якісне очищення шкіри, але і її зволоження, зняття запалень, звуження пір, нормалізацію вироблення шкірного себуму та загальне оздоровлення.

Як часто можна користуватися гідрофільною олією?

Ще одна перевага цього косметичного засобу – його можна включити до свого арсеналу щоденного догляду за шкірою. Більше того, регулярне застосування гідрофільного масла має деякий кумулятивний (накопичувальний) ефект. А це означає, що через деякий час регулярного використання ви помітите, як стан шкіри обличчя значно покращав:

  • зникли чорні крапки та ділянки запалень;
  • шкіра стала чистою, свіжою та сяючою;
  • тон обличчя вирівнявся;
  • епідерміс став пружнішим, насиченішим, зникли недосконалості.

Більше того, використання гідрофільного масла на регулярній основі рекомендовано навіть володаркам жирної шкіри. У таких випадках застосовується гідрофільна олія, що усуває проблему надмірного вироблення шкірного себуму.

Як використовувати цей засіб для зняття макіяжу

Гідрофільна олія стане воістину улюбленим засобом тих дівчат, кому не до вподоби багатоетапний процес позбавлення декоративної косметики. Тому що ця олія не вимагає ніякої додаткової підготовки.

  1. Просто на суху шкіру обличчя з декоративною косметикою нанесіть кілька крапель гідрофільного масла. Засіб відразу ж розпочне процес розчинення залишків косметики та інших забруднень.
  2. Залишайтеся деякий час з нанесеним на обличчя маслом і переходьте до безпосереднього перетворення олії на емульсію в процесі вмивання.
  3. Ретельно вмийтеся теплою водою. Температура води має важливе значення, тому що процес трансформації олії в емульсію відбувається лише при контакті з теплою водою.
  4. Коли засіб внаслідок з'єднання з теплою водою стане білого кольору та повністю перетвориться на емульсію, його можна повністю змивати.

У пошуках оригінальної корейської гідрофільної олії

Корейська косметика продовжує впевнено завойовувати мир та довіру жінок у багатьох країнах. Однак, незважаючи на це, знайти необхідну різноманітність засобів та продукції численних корейських виробників у традиційних мережевих магазинах все ще не вдається. Вихід є – замовити бажане гідрофільне масло у нашому магазині. Адже ми співпрацюємо лише безпосередньо з виробниками, а значить, ймовірність придбати підробку, браковану продукцію або просто товар низької якості прагне нуля.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід