Як потрібно доглядати за тонким волоссям

Кожна з нас має свої індивідуальні особливості. Часом вони зумовлені генетично як, наприклад, тонке волосся, іноді стає наслідком певних звичок та способу життя. Іноді до цього можна ставитися з іронією (як, наприклад, фахівці-трихологи, які говорять, що таке волосся дістається лише тим жінкам, у яких достатньо сил, завзятості та часу, щоб щодня забезпечувати догляд за тонким волоссям у домашніх умовах), а краще все-таки зробити спроби і зміцнити свої локони і допомогти їм у прямому розумінні слова блискуче проживати з вами щодня.

Визначити тип волосся

Будь-який фахівець скаже вам, що перш ніж підбирати та купувати засоби догляду за тонким волоссям, необхідно переконатися, що ваша шевелюра відноситься саме до цього типу. Експерт-трихолог може зробити це дуже оперативно, просто вимірявши діаметр стрижня волосся. Але не завжди вдається знайти грамотного фахівця, тому часто доводиться орієнтуватися на зовнішні ознаки та особливості:

  • навіть якщо волосся густе – це не означає, що воно не може бути тонким. Пасма тонкого волосся ніколи не бувають жорсткими, майже не тримають форму, часто пушать і електризуються;
  • тонке волосся швидше сплутується і його складно розчесати;
  • вони легко втрачають об'єм, навіть професійне укладання на них не зможе триматися довго;
  • схильність до сухості – у тонкого волосся особлива структура, через що вони втрачають вологу і стають сухими швидше;
  • швидко втрачають свіжий і охайний вигляд.

У будь-якому випадку, будь то генетична особливість або «придбаний» стан, догляд за тонким волоссям повинен бути ретельним і багатоступінчастим (не тільки спеціальні шампуні, а й регулярне застосування кондиціонерів, засобів термозахисту та косметичних засобів, що не змиваються).

Особливості доглядової косметики

Хвала косметичної індустрії, на сьогоднішній день у будь-якої володарки волосся зазначеного типу є вибір і можливість забезпечити найкращий догляд для тонкого волосся. Якісні косметичні засоби – більше не товар для обраних із високим достатком. А з виходом і впевненим завоюванням світового косметичного ринку корейських косметичних товарів найширшого спектра призначення не спантеличитися придбанням косметики, що відповідає вашим індивідуальним потребам, – вже зовсім моветон.

Так, якщо ви всерйоз зібралися зайнятися відновленням і зміцненням тонкого волосся, вам потрібно почати з найнеобхіднішого шампуню. Варто сказати, що вся доглядова лінійка косметики для тонкого волосся, у тому числі і корейський шампунь, розроблені таким чином, щоб зробити волосся більш об'ємним без надмірного обтяження. Так як для тонкого волосся характерна властивість швидкої втрати свіжості та охайності, косметичні засоби догляду розраховані на щоденне застосування.

Шампунь для тонкого волосся слід вибирати з відповідним маркуванням, з рослинними компонентами у складі. Засіб для очищення не повинен пересушувати ні шкіру голови, ні самі стрижні волосся. Але й висока концентрація олій користі не принесе – олії лише обтяжуватимуть локони.

Що стосується догляду після очищення, тобто використання кондиціонерів, існує думка, що саме для тонкого волосся - це не виправдане рішення. Однак це помилкова позиція. Кондиціонери живлять та зволожують «тіло» волосся. А так як тонке волосся найчастіше піддається різним ушкодженням (січеться, ламаються), то і баланс живлення та зволоження їм не завадить. Доведено досвідченим шляхом, що після використання кондиціонера для тонкого волосся пасма не тільки стає більш об'ємним, але й краще тримає форму, легше розчісується, стає більш слухняним.

Використання філерів – ще одна обов'язкова процедура, яку передбачає правильний догляд за тонким волоссям. Філери є білковими наповнювачами (найчастіше на основі колагену і кератину), які в прямому розумінні слова «вбудовуються» в порожнечі волосся, тим самим відновлюючи і зміцнюючи їх структуру. Якщо у вас від природи тонке волосся або воно витончилося внаслідок якихось змін або впливу, філер для волосся з Кореї неодмінно має бути у вашому арсеналі засобів догляду за волоссям. Після його застосування стрижень волосся стає більш гладким і шовковистим, міцним і міцним.

Не варто нехтувати масками для волосся. У випадку з тонким волоссям особливо рекомендується застосування зволожуючих і тонізуючих масок, яким вдасться повернути тонкому волоссю життєву силу та енергію.

А от чого доведеться відмовитися, так це від використання фена і жорстких гребінців. Гарячий фен спровокує втрату пружності і зробить волосся більш ламким і вразливим. Жорсткі гребінці і гребені механічно пошкодять і без того тонке волосся.

Комплексний догляд за тонким волоссям з доставкою

Упевнені, тепер вам більш зрозуміло, як доглядати тонке волосся. Залишилося лише укомплектувати свій арсенал доглядових косметичних засобів відповідними продуктами. І це можна зробити, не залишаючи сайт нашого магазину. Ми імпортуємо лише оригінальну корейську косметичну продукцію безпосередньо від виробників, засвідчену сертифікатами якості. Ви можете бути впевнені, ви отримаєте замовлені кошти швидко, і в короткі терміни зможете почати ефективне відновлення волосся.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід