Патчі під очі: Як отримати максимальний ефект?

Корейська косметика користується величезною популярністю та успіхом. Майже у кожної б'юті любительки, знайдеться хоча б один засіб догляду від корейського бренду. Адже, корейська косметика відома своєю високою якістю, ефективністю та новизною.

Так бренди Південної Кореї подарували світу продукти, аналогів яких не існувало. Наприклад, гідрогелеві патчі під очі. Продукт, який завоював безліч сердець і досі залишається актуальним. Тому сьогодні ми поговоримо саме про патчі для очей, розберемося що це таке і як їх ефективно використовувати.

Що таке гідрогелеві патчі під очі?

Патчі – це такі масочки для шкіри під очима. Основа патча зроблена з гідрогелю і поміщена в ємність із сироваткою. Гідрогель та сироватка відмінно працюють разом, даючи ефективний результат на шкірі.

Гідрогель має сприятливу дію на шкіру, оскільки виготовлений з бурих морських водоростей. Основа щільно прилягає до дерми, має тонізуючу дію і сприяє більш глибокому проникненню активних компонентів у шкіру.

Сироватка, в якій знаходяться гідрогелеві патчі, має насичений склад. Адже, цей засіб відноситься до інтенсивного догляду. При цьому склад може бути абсолютно різним, мати певну спрямованість і підходити для кожного типу шкіри.

Головні правила, які допоможуть використати патчі ефективно на 100%

  • Перш ніж купити корейські патчі під очі, визначте: який ефект ви хочете отримати і який тип шкіри маєте. Це досить важлива інформація, адже від цього залежить весь результат застосування патчів. Тому, завжди орієнтуйтеся на власні потреби дерми, тільки в такому випадку можна підібрати ідеальний продукт для догляду.
  • Щоб корейські патчі мали, їх потрібно правильно зберігати. Відкриту баночку потрібно щільно закручувати, щоб уникнути висихання або протікання сироватки під час поїздки. Також можна зберігати цей засіб у холодильнику, якщо хочете отримати більш освіжаючий та тонізуючий ефект.
  • Патчі мають досить інтенсивний склад, який активно працює на шкірі. Не потрібно тримати їх довше за тридцять хвилин і застосовувати щодня. Такий підхід лише перевантажить дерму, а не дасть найкращого результату. Якщо довго тримати патчі на обличчі, вони почнуть забирати вашу вологу зі шкіри. Тому, щоб отримати 100% ефективності, достатньо використовувати гідрогелеві патчі до чотирьох разів на тиждень, і тримати їх на шкірі не довше за тридцять хвилин.
  • Важливо також забезпечити гігієну засобу у баночці. У кожній упаковці є спеціальна лопатка, якою потрібно діставати гідрогелевий патч із банки. Не варто робити це пальцями. По-перше, це не зручно, адже гідрогель досить слизький. По-друге, це не гігієнічно і сприяє розвитку мікробів усередині упаковки. Тому краще скористатися спеціальною лопаткою.

  • Для того, щоб гідрогелеві патчі показали свій результат на 100%, їх потрібно використовувати систематично. Тобто включити їх у постійний догляд та застосовувати кілька разів на тиждень. Адже патчі мають накопичувальний ефект. Якщо ви використовуєте їх один раз на два тижні, ефект протримається кілька годин.
  • Гідрогелеві патчі добре працюють на шкірі 25+, тоді вони працюють і вони дають хороший ефект. Якщо у вас молода вісімнадцятирічна дерма, то потреби в постійному використанні патчів немає. Єдине, що їх можна застосовувати в міру необхідності (освіжити шкіру перед важливою подією або привести в порядок після дороги).
  • Дотримуйтесь терміну придатності. Так, є такий момент, про який говорять і самі виробники, що ще півроку після закінчення терміну придатності засіб можна використовувати. Але важливо стежити за тим, щоб продукт не викликав ніяких алергічних реакцій або неприємних відчуттів. Тому, краще все-таки застосовувати засіб із гарним терміном придатності.

Де придбати ефективні патчі під очі з Кореї?

У нашому інтернет-магазині Cosmic представлений широкий асортимент корейської косметики для обличчя, тіла та волосся. Ви можете скористатися найкращими оптовими цінами та знижками, здійснюючи замовлення. Ми завжди надаємо консультацію та безкоштовну доставку по всій Україні.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід