Що таке гідрофільна олія і як вона працює?

Для завоювання популярності та визнання у всьому світі виробники корейської косметики вибрали унікальну стратегію – створення принципово нових косметичних продуктів, яких насправді світ ще не бачив. Вони ж перші «розклали» по поличках і почали використовувати ластівчині гнізда з метою омолодження та оздоровлення шкіри; стали спеціально «вирощувати» і додавати у свою косметичну продукцію справжні перли. І, зрозуміло, як же обійти увагою косметичний засіб – візитну картку корейської косметології, яке здобуло кохання та визнання по всьому світу – гідрофільна олія.

У цій статті постараємося розібратися, що гідрофільна олія з Кореї є насправді як працює і кому вона вкрай необхідна на регулярній основі.

У чому ноу-хау корейських косметологів

Кожен із нас чув вираз «чистота до скрипу». Але в контексті стану шкіри скрип таки не найкраще, що можна для неї придумати. Тому корейські косметологи спантеличені метою добитися глибокого, ефективного і безпечного очищення епідермісу, не використовуючи жорстких абразивних частинок або речовин, що роз'їдають все на своєму шляху.

Так з'явилося гідрофільна олія для вмивання обличчя. Здавалося б, як олією можна вмиватися? Адже текстура олії за своєю природою далека від очищення та вмивання. Вся річ в одному компоненті – полісорбаті. Саме він дозволяє масляному розчину при контакті з водою перетворюватися на водорозчинний і чудово змиватися, перед цим глибоко очистивши шкіру обличчя від навіть стійкої декоративної косметики, скупчень шкірного себуму та інших забруднень.

Основу гідрофільного масла становить масляний розчин, що включає комплекс з найбільш корисних для шкіри натуральних масел. Крім масляних складових, косметологи також збагатили його поживними натуральними компонентами та емульгатором, що дозволяє маслу легко розчинятися у воді, попередньо делікатно очистивши епідерміс.

Як працює гідрофільна олія

У деяких людей може виникнути питання: навіщо потрібна гідрофільна олія, якщо вже існує велика різноманітність засобів для очищення шкіри та зняття макіяжу? І як відповідь на це питання, варто згадати простоту та зручність використання гідрофільного масла в не найкомфортніших умовах у порівнянні зі звичними засобами для видалення косметики.

Гідрофільна олія наноситься обов'язково на суху шкіру обличчя, після чого ділянки шкіри з нанесеним на них засобом потрібно 2-3 хвилини масажувати. У цей час жиророзчинна здатність масляної складової засобу в комплексі з ПАР починає активно розчиняти забруднення на шкірі, а емульгатор з водою у складі рівномірно розподіляє засіб по шкірі та оперативно позбавляє від забруднень.

Натуральні компоненти, які обов'язково присутні у складі даного косметичного засобу, під час використання олії зміцнюють гідроліпідну мантію епідермісу, принагідно зміцнюючи, живлячи та збагачуючи епідерміс цінними та необхідними компонентами та речовинами.

Вибір гідрофільного масла в залежності від типу шкіри

Стереотипне уявлення відразу ж малює картинку в уяві, що очищення гідрофільним маслом – не універсальна для всіх типів шкіри процедура. Мовляв, із жирною шкірою очищення олією взагалі неможливе і т.д. Однак це докорінно неправильно.

Корейські косметологи в процесі розробки складу гідрофільного масла, зрозуміло, врахували індивідуальні особливості кожного типу шкіри і додали відповідні компоненти до складу цього косметичного засобу, що роблять його застосування для будь-якого типу шкіри комфортним, ефективним і зручним.

Тому, вибираючи гідрофільне масло для шкіри обличчя, неодмінно звертайте увагу на його склад і співвідносите його з індивідуальними особливостями вашого покриву:

  • у складі гідрофільного масла для сухої шкіри неодмінно повинні бути масла кокосу, авокадо та жожоба;
  • засіб для чутливої та жирної шкіри не повинен містити мінеральних масел. А замість того в його складі має бути олія на основі виноградних кісточок, мигдалю або рисових висівок;
  • для пігментованої шкіри слід використовувати олію з відбілюючими компонентами у складі;
  • для вікової шкіри у складі гідрофільного масла мають бути протеїни перлів та екстрактами водоростей.

Це важливо пам'ятати!

Перед вибором та покупкою гідрофільного масла варто враховувати такі факти:

  • гідрофільна олія краще не використовувати, якщо у вас шкіра тонка, пошкоджена або схильна до появи алергічних реакцій;
  • цей засіб чудово підходить для зняття навіть щільного макіяжу та сценічного гриму;
  • гідрофільна олія не залишає жирного чи липкого шару на поверхні шкіри;
  • неправильно підібраний для вашого типу шкіри засіб може бути комедомним;
  • гідрофільна олія обов'язково потрібно добре змивати теплою водою.

Очищення прямо з Кореї

Якщо вам не терпиться випробувати і побачити на власні очі для чого потрібно гідрофільна олія, вам варто якнайшвидше зробити замовлення в нашому магазині. Тільки оригінальна косметична продукція безпосередньо від корейських виробників, найширший асортимент з урахуванням будь-яких індивідуальних особливостей та потреб та максимально швидка доставка – це все гарантується кожному клієнту нашого магазину.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід