5 причин, чому не підходить тональний крем

Щоб макіяж лягав ідеально і максимально довго залишався бездоганним, всі засоби повинні відповідати індивідуальним особливостям вашої шкіри та унікальним рисам обличчя. Ідеальний збіг косметичних та декоративних основ тонального засобу особливостям вашої шкіри та зовнішності має першорядне значення, без перебільшення основа основ якісного бездоганного макіяжу.

Однак, часом буває так, що тональний засіб лягає на поверхню шкіри аж ніяк не ідеально, тональний крем не підходить за кольором, скочується або «провалюється» в розширені пори, зморшки, не приховує, а ще більше підкреслює лущення на шкірі або взагалі перетворює обличчя на застиглу маску. Якщо ви зіткнулися з такими ефектами, не поспішайте лаяти виробника або нарікати на якість самого засобу. Можливо, ви припустилися якихось помилок у виборі або способі нанесення тонального крему.

Чому не підходить тональний крем: можливі причини

Багато дівчат досі вважають, що найважливішим свідченням того, що тональний засіб вибраний вдало і правильно є ідеальним збігом відтінку крему з тоном поверхні шкіри. Це важливо, але не тільки від кольорової гами залежить загальний ефект та враження від засобу.

Крім збігу кольору тонального засобу з унікальним відтінком шкірного покриву для кінцевого результату нанесення такого косметичного продукту мають значення наступні нюанси:

  • чи наносилася основа під макіяж перед використанням тонального крему;
  • чи відповідають склад, текстура та властивості тонального засобу вашому типу шкіри та її індивідуальним особливостям;
  • характер інструментів, за допомогою яких наноситься та розподіляється крем;
  • чи відтінок крему відповідає кольору вашої шкіри;
  • чи не створює тональний засіб разючої відмінності між кольором та характером поверхні шкіри обличчя та шиї.

Внести зміни в ці ж аспекти нанесення можна, якщо вже після покупки виникло питання, що робити, якщо тональний крем не підійшов. А далі у статті ми розберемося з кожним пунктом та з'ясуємо, які помилки можуть негативно вплинути на фінальний візуальний ефект завданого тонального засобу.

5 секретів ідеального нанесення тонального крему

Виявити недосконалість розподілу по шкірі маскуючого засобу немає нічого спільного з тонкощами «50 відтінків…». Хоча чого гріха таїти, спектр можливих відтінків такого косметичного засобу буває часом не менше. Однак у питанні бездоганного макіяжу стратегічне значення має не так зрозуміти, що тональний крем не підходить, скільки розуміння і вміння виправити ефект, що не вийшов, не чекаючи ефекту застиглої маски.

Тому, маючи намір отримати ідеальний тон і поверхню шкіри обличчя, не забувайте про

  • праймер або просто кажучи основі під макіяж. Емпірично доведено, що праймери - це не маркетинговий прийом, а дійсно засіб, що сприяє більш рівномірному і правильному розподілу тонального крему. Плюс, основа під макіяж створює якийсь невідчутний бар'єр, який дозволяє тональному засобу забивати пори епідермісу;
  • те, що склад та властивості тонального крему повинні відповідати характеристикам та особливостям вашої шкіри. Адже, наприклад, крем, що створює сяючий ефект, зовсім не підійде власницям жирного типу шкіри. А засіб із недостатньо щільною текстурою не підійде, якщо шкіра схильна до лущення. Зрілої ж і шкірі, що в'яне, навпаки, не потрібен густий, щільний засіб - він тільки виділить зморшки і недосконалості;
  • відповідних допоміжних засобах нанесення крему. Як би далеко не крокувала бьюті-індустрія, пам'ятайте, що у користуванні та віртуозному використанні деяких предметів нанесення макіяжу потрібна вправність, звичка та напрацьована навичка. Тому старі-перевірені вологі спонжі, б'юті-блендери або на крайній край кінчики власних пальчиків у справі нанесення та розтушовування тонального крему вам на допомогу;
  • підбір відтінку тонального крему, що максимально збігається з тоном вашої шкіри. Пам'ятайте про денне висвітлення, під яким потрібно оцінювати відтінок тонального засобу;
  • шиї. Ніщо так не здешевлює якість макіяжу і зовнішній вигляд в цілому, як контраст у відтінках шкіри обличчя і шиї, що кидається в очі. Повірте, відпрати одяг, краї якого стикалися з шиєю з нанесеним на неї тональним засобом простіше, ніж стерти враження у оточуючих про безглуздий макіяж і неприродний контраст різних ділянок шкірного покриву.

У нашому магазині представлений корейський тональний крем безпосередньо від виробника у всьому різноманітті його колірних та функціональних (залежно від типу шкіри) варіацій. Придбати його швидко та за прийнятними цінами можуть допомогти наші консультанти. А ми, у свою чергу, готові поручитися за оригінальність та якість імпортованої корейської косметичної продукції.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід